50 tjejer - 50 länder

2011-10-19 / 08:21:37
Deltagarna i denna supermodel/talent tävling jag är ute på. Representanter från över 50 länder världen över. De är både mina konkurrenter men också nyfunna vänner/bekanta (många, dock inte alla). Tävlingen sänds för ca 50 miljoner tittare, dock inte i Sverige. Den är inte alls stor här, okänd. Men i Asien är den i klass med Miss Univrsum.

Vi är oftast uppdelade  2 eller 3 grupper, åker runt till olika företag, sponsorer, sjukhus, skolor, föreläsningar, evenemang, modevisningar mm.

50 olika kulturer - olika bakgrunder, religioner, språk, syn på livet..dessutom alla tjejer. Kan säga det är som en riktig hönsgård. Det tjattras, tjivas, hackas, kramas, gulligullas, fnittras...... Vissa personer älskar man ...andra..ja
 

Haha tycker faktiskt lite synd om Ken som ska försöka samordna oss hela dagarna. Han är typ den enda Koreanen som snackar klockren engelska så han får ju även då agera översättare mellan oss, alla tusen frågor, och koreanerna.

Är jättelad jag fick den stora äran att åka hit och representera Sverige och vara med om allt vi fått upplevt denna resa. Mest glad är jag för mina nya vänner <3
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: