Final -resultat! Woohoo :)) haha

2011-10-19 / 10:07:22


Av alla 50 deltagare så utsågs top 15, som skulle kliva ner från sina platser och fram på scen. Kan ni förstå vilken chock när de ropade upp "Miss Sweden"!! Hahaha jag kunde inte tro de menade mig, eller att jag hört rätt, så stod kvar hahhaha.. de ropade upp igen och jag fick kliva ner. Vilken jävla känsla!!! Herregud!

Intervju

Hahah det var galet. Verkligen en häftig känsla. Man ska ju testa på allt möjligt här i livet sägs det. När jag var liten flicka och såg Fröken Sverige och Miss Universum på tv önskade jag att jag en dag skulle få prova på själv hur det kändes. Jg vet, en jätteytlig önskan för en liten flicka som bara hade prinsessor i huvudet. Men det var en dröm för mig där och då. Har lovat mig själv att försöka uppfylla alla mina drömmar jag haft och har. Detta är inte Miss Universum, men de är då fan rätt nära. Hahah. 50 miljoner tittare live sänt och en publik på 10 000 pers och 50 olika länder som representeras, det är ganska stort. För MIG iallafall. Att då komma bland top 15 känns jättejättekul! Speciellt på bortaplan, och då menar jag inte att det är utanför sverige utan bortaplan i benämningen att slåss mot size zero-topmodeller som alla har många års erfarenhet inom olika modellagenturer och internationella uppdrag. Dessutom har jag normalvikt jämfört med de flesta av dessa size-0 toppmodeller. 


Hahah, så jäkla kul! Här står jag med vinnarn och resterande beautyqueens i final toppen.

Kan lova det blev ramaskri efter finalen. Tjejer som inte ens nådde top 15 bröt ihop och sågade tävlingsresultaten. Men jag förstår dem, många av tjejerna hade satsat ALLT i sitt liv på denna tävling. De hade förberett sig i halvår innan (jag endast en månad, haha). Tjejer hade hoppat av skolan, brutit sina universitetutbildningar, brutit med pojkvänner och föräldrar som inte ville de skulle åka, svultit i månader, betalt dyra sånglektioner, danslektioner.. dvs lagt ner hela sitt liv i tävlingen för att sedan ändå inte vinna. Måste vara hårt. Själv har jag hela tiden sett på tävlingen som en kul resa, ett nytt äventyr, en möjlighet att träffa nya vänner och utforska en ny kultur. Inte alls tagit det på så blodigt allvar som de flesta här gjort.




Såhär såg resultatet på nätet ut senast jag kollade. Det har skett många ändringar efter finalen. Plötsligt var det inte längre topp 15 som det var på scen under finalkvällen. Nu har det plussats på fler tjejer och vi har plötsligt topp 19. Eeeeeh ? okej? Tro om det kan ligga mutor/politik bakom, många tjejer ställde som sagt till en stor scen efter tävlingen var klar. Och jag hade först en sjätteplats i finalen, som nu i efterhand verkar ha ändrats till en sjunde plats? haha wtf? Är inte alls förvånad om de ändrar igen under närmaste tiden :)) Det spelar ingen roll för mig, jag är supernöjd med mitt ärligt vunna resultat (oavsett om det nu är femma, sexa, sjua, åtta, verkligen sak samma) i denna stora super talent/model tävling. Skulle vara lika glad för denna resa/äventyr även  om jag inte kommit till toppen. Har fått såna fantastiska vänner som bor utspridda i världen, nya erfarenheter och ett fantastiskt minne för livet.


Tack Korea för denna tid. Kanske vi ses igen en dag kanske inte. Livet är fullt av överraskningar, det är bara att ta emot med öppna armar.


//Anna (eller får jag kalla mig miss Sweden?) hahahah.

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Wysteriia säger:

Fy fan va du är grym!! :D

Kommenterat - 2011-10-19 / 13:12:45
URL - http://Wysteriiasblogg.se
Abi G. Fann säger:

Härliga bilder, härligt resultat, härlig tjej!

Kommenterat - 2011-10-19 / 15:05:01
JO säger:

Himla bra inställning du har alltså, kul att fått följa dig på resan denna via bloggen.



Oavsett placering vinnare!!! var du redan från start Anna detta är bara början fantastiskt gjort.



Kram kram

Kommenterat - 2011-10-19 / 16:57:42
Julia säger:

Det är ju ett stort tecken på att man inte behöver svälta sig själv för att gå långt i en tävling. Hoppas de tjejerna inser det själva :) grattis till din placering :)

Kommenterat - 2011-10-19 / 22:24:49
URL - http://spjulia.blogg.se/
Nina, mamma till Hugo & tvillingarna Max & Vincent säger:

Fan va coolt, vilket äventyr!

Grattis till din placering!!

Kommenterat - 2011-10-20 / 17:41:19
URL - http://ninawikizz.blogg.se/
Gaymasen säger:

Jisses vad maffigt Anna! Shit alltså. Vilken upplevelse.



Trist med de som verkligen, som du skriver, lägger ner hela sitt allt på en tävling och bryter ihop. Det finns så mycket mer till livet.



Men kul för dig! Verkligen. Grattis till topp-placeringen, du är grym! :)

Kommenterat - 2011-10-21 / 00:27:40
URL - http://gaymasen.se
davve säger:

anna hoppas du ställer upp i Miss Universe Sweden 2011...så du har chansen att åka till miss universum och miss earth eller miss international..som också är priser;)

Kommenterat - 2011-10-21 / 23:29:41
Caroline säger:

Du är grym Anna, helt otrolig! Jag förstår mycket väl att du kom bland de 15 bästa, du är så vacker :)

Ta hand om dej.



Kram Caroline Jansson

(har ej bloggen kvar)

Kommenterat - 2011-11-02 / 08:00:58
amos säger:

Snygg som far.

Kommenterat - 2011-11-06 / 15:49:23
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: