Tonight's gonna be a good night

2011-10-14 / 13:40:45
Hahah har nog aldrig lett såhär mycket i hela mitt liv. Skakat hand, varit med på kort, smile, smile, smile, hälsa på alla, skaka hand, smile, mingelsnacka, smile..... Förstår hur kronprinsessan Viktoria känner när hon alltid måste gå och le för hon representerar landet (oavsett om stilettskorna lite smått sakta gräver sig in i fötterna efter att man gått i dom 2 veckor i sträck) hahahha! Men jäklar va kul vi har trots lite skavsår hahah!!
Lunchbuffé på lyxrestaurang med "viktiga personer" typ. De höll långa tal innan maten på Koreanska. De gillar verkligen att hålla tal i det här landet. Det är lite deras grej :)
Kätta och belåtna blev vi då ;) Här är vi som gick på fashion show Pret a Porte 2011.
Efter fashionshowen var det middag på en bufférestaurang igen. Fy,, man äter alltid på tok för mycket när det är buffé! Kommer få dra in magen rejält om jag ska komma i klänning till filmfestivalen ikväll. Red Carpet International Film Festival. Alla Asiens celeberties kommer vara på plats (inte för man kommer känna igen någon men coolt ändå). Kommer endast bli ett fåtal som går på filmfestivalen, är superglad att jag fått möjligheten. Kommer bli sååå kul!!! Kommer bli tufft att gå upp imorgon bara då vi ska ha packat in oss i bussen runt kl.8 för att iväg på Miss Asia Pacific World Competition grande final. Ska gå visning i Hanbok costume, Bikini, National Costume och Evening gown.

Nej nu ska jag och min roomie Mexico sminka oss inför filmfestivalen :)) Ha en fortsatt bra dag/kväll/natt eller vad det nu är där hemma! PUSS!!

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
mammi säger:

lycka till i kväll,du är sååå söt med smailet

stor kram från mor o far

Kommenterat - 2011-10-14 / 14:58:24
davve säger:

Lycka till!!!! hoppas det går bra!!

Kommenterat - 2011-10-15 / 15:50:33
davve säger:

hoppas du ställer upp i Miss Universe sweden nästa år!!!!!

Kommenterat - 2011-10-15 / 15:51:15
davve säger:

tråkigt att höra att det hade varit strul med vissa tävlings resultat. och att costa rica, guyana och wales lämnade tävlingen i protest.. tråkigt.

Kommenterat - 2011-10-15 / 17:10:13
Anna säger:

Mammi: Taaack det gick nog bra tack vare dig;)

Davve: Jo tråkigt de lämnade, men deras val, beror även på hur känslg man är som person och ser på saker och ting. Tycker de överreagerade rejält.

Kommenterat - 2011-10-15 / 20:38:55
URL - http://annalundh.se
davve säger:

grattis till topp15 placeringen!! :) Ja på videon på youtube får dom det till att tävlingen styrs av koreanska maffian och att tävlingsledningen i princip ville kidnappa dom ifrån flygplatsen...hahah:)

Kommenterat - 2011-10-15 / 23:58:57
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: