Sydkorea

2011-10-01 / 13:11:02
Fy vilken seg flygresa det var. 15 timmar totalt, bara flygtid. Min packning var den tyngsta någonsin! Pjuuu! Men nu är jag framme. Just ja, på flyget från Doha till Seoul blev tjejen i sätet brevid mig jättesjuk. Hög feber och spydde och spydde. Vem fick hålla i spypåsarna? Och se till så hon spydde i pappers-spy-påsarna och slutade spy på golvet...? Jo Anna :) Sen somna hon mot min axel och feberyrade i någon timme och grina och mådde skit. Tur för henne att jag är så snäll så jag verkligen pysslade hon henne hela resan. Gav henne vatten och stoppade om henne med filtar. Fast vi förstod inte varandra, för hon pratade på Koreanska eller nått liknande. Jisses om jag duschat noga nu efter och dränkt in mig med handsprit. Uäääk va äckligt med spyor, spec på trånga flyg!
Men fram har jag kommit. Här är utsikten från mitt hotellrum, första hotellet under denna resa. Best Western Premier Songdo Park Hotel. Rätt nice :)
JUst nu har vi "rast".. så jag ligger och bara slappar på hotellrummet. Om någon timme ska jag på pressintervju med någon tv-kanal och tidning. Hoppas de pratar tydlig engelska utan konstiga aksang (stavas de så?). Dvs.

-Kan you smell?

-Smell? Where?

-Can you smell, like this? ...och sen ler hon..

-Jaha SMILE!
Fuck min engelska är det enda som oroar mig.

Men nu ska jag vila lite, kanske sprita händerna en gång till.. samt och se om jag kan ringa min älskling. Saknar redan ihjäl mig efter min Leo <3

Btw. Ni vet att Sydkorea är ett väldigt high-tec land? Till och med toaletten är high-tec! 11 olika knappar för olika inställningar. Typ reglering för stolsitsvärme, vattenflöde osv. Tog ett jävla tag innan jag fatta hur man skulle spola...

Hörs!
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Ace säger:

Skönt att höra att du är på plats. Håller alla tummar. Du är bäst. Bamse kram

Kommenterat - 2011-10-01 / 18:37:54
Lotta säger:

Sydkorea verkar vara så sjukt intressant! En kompis sambo är halvsydkorean och jag hoppas ju att någon gång följa med dit! Även om min kompis inte varit där än..

Kommenterat - 2011-10-01 / 19:38:45
URL - http://blondiielotta.blogg.se/
ia säger:

SÅ GRYMT SNYGG DU ÄR!

Kommenterat - 2011-10-01 / 19:43:11
Dr J säger:

Hehe.. det uttalas "aksang" men stavas "accent" - om vi menar samma sak.Bra medmänniska du är och trevligt att du kom fram säkert. Sydkorea ser riktigt "nice" ut!

Kommenterat - 2011-10-01 / 23:46:13
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: