International Film Festival, Busan 2011

2011-10-18 / 08:05:05
Tillåt mig att få skryta lite, utan att bli jante-upprörda. Men av representanter från över 50 länder, så var det bara jag och miss Mexico som fick å på film festivalen. Det fanns bara 2 VIP-biljetter. Gissa om jag blev glad!

En vacker vit limmo hämtade upp oss utanför hotellet. Limmo genom Busan är inte helt fel kan jag lova! Med i limmon fanns även Miss Universum 2003 ganska coolt hahahaMiss mexico och jag med våra guld-biljetter :DMinns inte hans namn, men han var jättestor filmproducent. 

Det var riktigt coolt, för jättemånga ville ta kort med mig hela tiden, kändisar och press. Livvakten sttoppade dock jättemånga fotografer hela tiden. Fråga mig inte varför, ibland var det okej att vara med på bild, och ibland fick jag abslut inte. Fattar inte koreansa och livvakten fatta inte engelska så ingen kommunikation där precis. Kände mig iaf som en riktig prinsessa, töntigt men ....min flickdröm slog in för en kväll! Hahaha! Så nu kan jag pricka av det i min att-göra-innan-ja-dör-listaUnderbar kväll! Fick en hel del intressanta förslag. Kanske vore något, det får framtiden utvisa.

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
JO säger:

"Because you worth it" heja Anna =).

kram kram

Kommenterat - 2011-10-18 / 20:56:57
Lotta säger:

Så coolt Anna! Började läsa och det var riktigt kul att få ta del i vad du pysslat med. Hoppas allt är bra annars! Kram

Kommenterat - 2011-10-19 / 11:54:02
URL - http://fogantine.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: