Föreläsning

2011-10-22 / 21:15:46
Åkte hem till Dalarna igår kväll, för idag hade jag föreläsning i Falun. Pralins Må Bra Dag - Att finna fotfäste i en föränderlig värld.


Backstage

Stor härlig publik, biljetterna slutsålda!!


Föreläsare. Jag, Mark Levengood och Gunilla Ström.

Kan lova att efter jag hållt min föreläsning om livet i Robinson, så satt jag och storböla när jag lyssnade på Gunilla. Vilken stark kvinna att kunna ställa sig och berätta om sitt liv. Det var så otroligt sorgligt och känslosamt. Hennes son blev misshandlad till döds och hon berättade om hur livet förändrades efter den dagen. Mina tårar sprutade liksom för alla andra i publiken. Och när Mark höll sin föreläsning skrattade jag så jag grät istället. Han är så sjukt rolig. Underbara människa! Ingen lämnades oberörd efter dagens föreläsningar, verkligen en salig blandning av tårar, sorg, skratt och glädje - precis som livet. Verkligen tre vitt skilda berättelser som alla hade en röd tråd och koppling till varandra.

Och en som höll i trådarna för hela dagen; Petra Bjernulf VD Dalarnas Tidningar. Här försöker se "robinson-allvarlig" ut med mina prylar från ön. haha  

En jättekul dag i Falun. Vi blev även bjudna på god lunch innan jag och pappa åter åkte hem till Gesunda. Har sedan bara umgåtts med familjen resten av dagen, frossat jordnötter. Känns fortfarande så tomt och sorgset här hemma utan Amos och Meja. Saknar så otroligt mycket. Kommer det någonsin sluta göra ont? 

Imorgon tillbaka till Stockholm igen. Vill inte. Alldeles för kort tid här hemma. Mitt älskade Dalarna:) Vill hinna umgås mer med familjen och vännerna här!!! En helg är på tok för kort! ...men alldeles alldeles underbar.

Siljan

Nu håller några polare på att lura ut mig i Mora-natten. Måste överväga lite...
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Advokat Stockholm säger:

Det verkar som en bra föreställning. Vet du om den kommer gå igen någonstans i närheten av Stockholm?

Kommenterat - 2011-10-26 / 19:45:01
URL - http://www.advokatstockholm.se/
Catja säger:

Hej anna :) hur mår du?

Kommenterat - 2011-10-26 / 23:21:47
URL - http://catjas.se
Ada säger:

Så duktig du är! Var det kul att träffa Mark?

Kommenterat - 2011-12-02 / 20:01:41
URL - http://dalarna.bloggproffs.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: