Nya springskor

2011-03-20 / 12:22:03
Jag köpte nya springskor igår på Löplabbet. (..eller rättare sagt pappa köpte dom). Provade och provade, sprang på löpbandet och jämförde filmer från när jag sprang för att se vilka som gynnade min löpstil bäst. Hittade till slut några som var perfekta för mina fötter och mitt löpsteg. Bra för mängdträning. Ett märke jag inte sprungit med förut, men tror starkt på dem. Blev förvånad över hur lätta skorna var, samtidigt som de var väldigt stabila. Väger nästan som mina lättviktsskor. Fick med mig ett par uppbyggda sulor också. Så nu är det bara att köra på med träningen!

Mötte upp Joel på stan efteråt. Så hängde med han och hans polare tills Leo slutade jobbet och hämtade upp mig. Sen åt vi på Texas ;) jag åt ribbs. Så jäkla gott! Sen somnade vi före kl.21.. var nog i behov av sömn antar jag.
Idag ska jag och Majsan springa milen igen. Ska köra i nya skorna. Vet man ska börja lugnt med nya skor, men de gamla håller inte många meter till nu alltså...

Skapade nyss eventet Tjejklassikern ~2011/2012 på facebook. Kul att se vilka fler man känner som ska göra den utmaningen. Bra sätt att peppa igång varandra också, eller dra med fler vänner :) Så gå med där om ni också ska köra loppen!
tjejklassikern
Haha, känner mig rätt överseriös för tillfället. Men allt eller inget nu. Vore verkligen skitkul om man kom igång med löpningen och lite tävlingar igen efter det legat på hyllan flera år. Kanske inte på samma nivå som förr men ändå. Man mår ju så bra när man tränar och känner hur kroppen blir starkare. Att då anmäla sig till tävlingar är perfekta motivationshöjare. Att ha mål med sin träning (stora som små) är nog rätt viktigt för att orka hålla igång.

Nog om det, nu ska jag städa lite :) hejdå!!
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Filip säger:

Härligt! Va kul:) kör hårt vännen. Det kommer gå kanonbra ska du se! :)Hoppas allt är bra med dig! Kram

Kommenterat - 2011-03-20 / 14:50:17
URL - http://hjartebarnsfonden.se
Frida L säger:

Var det för att dina skor var helt utslitna eller för att du ville ha ett par som passade perfekt. Det låter ju jätte bra/skönt att gå och pröva ut skor sådär och man vet att man verkligen får ett par som är perfekt anpassade efter hur man springer/går osv.. Var det väldigt dyrt att köpa där/testa ut på det sättet?

Kommenterat - 2011-03-21 / 21:03:11
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: