En uppdatering såhär på fredagseftermiddagen..

2011-03-18 / 16:19:08
Tjingeling!
Jag i min stökiga hall. Nu är det bara två veckor kvar tills vi flyttar... till Lidingö. Japp så är det, blir stockholmsbo ett tag till. Många bollar i luften nu, och fler ska det bli! 
Sorry jag är så kass på att uppdatera :) men glömmer typ bort bloggen hela tiden.

Men idag är det fredag, hade en riktigt soft och rolig dag på jobbet;) Ikväll ska jag och Leo på "African swallows". Välgörenhetsmiddag där pengarna går oavkortat till uppbyggnaden av en skola i Afrika. Det är ute på Längångens gård. Kommer bli supermysigt! Klicka här för mer info!

Träningen rullar på bra, i förrgår körde jag och Majsan backintervaller. Det var jättekul men skitjobbigt! Uääh! Idag var det tänkt att vi skulle springa milen, men så blaskigt väder, snön vräker ju ner... så pallar inte. Vi springer inne i stället och kör lite core och sånt, tar milen på söndag istället. Bara en vecka kvar till Premiärmilen nu:) Ska köpa nya stabila springskor på löplabbet imorgon.

Ah nu ringde Majsan och stressa mig lite, så ska packa ner träningskläderna och bege mig till SATS. Ut och träna/rör på er ni också!!! Man mår så sjukt bra efteråt, de vet ni!

Hejdå!!

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: