Repris "101 sätt att åka ur en gameshow"

2011-03-05 / 11:49:38
För er som missade programmet igår, här kan ni se igen:


För er (tex min söta moster) som inte kunde se programmet igår och ska se reprisen, läs inte vidare det här inlägget om ni inte vill veta hur det går för mig innan ni sett programmet.. oki?:)


Nu kommer bildregn och min story om programmet!
Jag kan börja säga, FYFAN VA KUL vi hade nere i Argentina!!! Ni anar inte! Tack TV3 att ni tjatade med mig på det här! TACK! Tror dock att vi som var med hade väldigt mycket roligare än tittarna. Det var ju såna sjuka adrenalinhöjande moment så man var ständigt nervös även när vi inte var på tävlingsplatsen. Vi spelade in 3 heldagar och det var otroligt mycket väntan mellan tagningarna. Man var nervös för frågorna man var nervös för om man skulle åka ur och hur det skulle gå till. Fast programmet var rätt halvkasst klippt om jag får säga det själv.

Här var vårat gäng; Jag, Mona, Telia-pappa Roland, David, mammas pojkar Jane Timglas, Elvis, ung och bortskämd Jean Pierre och Ensam mamma Emma.

När det var dags för frågor pirra det rätt rejält i magen. Det lottades i vilken turordning man fick välja ett svar. Gu jag fattar inte hur dom på "Vem vill bli miljonär" kan hålla sig så lugna och lyckas tänka! Dock slipper ju dom slussas ut i kundvagnar från toppen av eiffeltornet om de svarar fel...

Det var sjukt högt däruppifrån. Det är nog svårt att återskapa känslan i höjden på TV men det var riktigt läskigt att sitta där uppe och veta att kanske kommer just min kundvagn rulla ut för stupet...Som tur var så svarade jag rätt och det blev min söta Emma som fick kastas ut i luften och smaka på vattnet..

Sen var det dags för "The drag", där man vid fel svar skulle släpas efter en formel3 bil.


Här hade jag dock oturen med lottningen att få svara sist av tjejerna, så de nappade de två rätta svaren först. Så jag fick lov att välja "Stenfisk" oavsett om jag ville eller inte. Men helt ärligt, vilken tur egentligen att jag fick fel svar där, annars hade jag ju aldrig fått testa på det sjukaste momentet av de alla - få släpas efter en formel3 bil i en bur. Inte varje dag man får testa det.


Det gick sjuuuuuuuukt fort!!! Jisses vilket pirr i kroppen! Det bara spruta gnistor om buren som jag låt i när han trampa gasen i botten...Woooohoooo! Vilken kul grej!

Men sen så fick vi som åkt ut turen (eller oturen) att få komma tillbaka i tävlingen. Här ligger Elvis, Emma, jag och Jean Pierre i katapulten (tror jag den kallades). Vid fel svar kastar hävarmen ut dig i luften och du får en svindlande åktur ner i vattnet. Den var myyyycket värre än den ser ut.


Hahah ush! Haha bara att se bilderna börjar det pirra i kroppen! Hursom, vi fick svara på massa massa frågor (bortklippt i TV). Allt från vad LOL betyder, till vad en romb är. Sen fick jag domedagsfrågan. "Vad heter pappan till Barack Obamas företrädare?" Låter ju skitenkelt när man sitter hemma nu, men där kopplade det inte för mig! Jag var så nervös för katapulten, kopplade inte ens formuleringen. Haha. Minns jag tänkte "företrädare? förespråkare? har han en sån?" Just det ordet fastnade och tiden tvinga fram ett svar jag inte hade. Direkt han sa svaret få slog det mig att det var världens enklaste fråga och vilken typ av företrädare han menade. Nåde den som nämner namnet Bush någonsin för mig igen! I hate him!

Katchhiiiing!

...och sen BANG ner i vattnet!!! Landade på rumpan och benen, så baksidan av mina lår blev kolsvarta av blåmärken efteråt. Gjorde riktigt ont att landa, kunde knappt simma upp ur polen efteråt. Ujujuj.. Men den som sig i leken ger..

Sen var jag ute ur tävlingen:( men med några upplevelser rikare ;)


Programmet igår tyckte jag var väldigt "pang på". Jag tyckte de klippt bort på tok för mycket. Men iofs så är ju tre dagars inspelning som ska ner till en timme. Det var så många sköna kommentarer som kläcktes under inspelningarna, folk sjöng av nervositet och sa knasiga saker. Allt sånt var borta. Men skulle kanske inte få plats. Nu var det bara smack smack smack.. Men aja whatever :) Det var däremot skönt också att det inte var så många jobbiga reklamavbrott utan programmet rulla på i högt tempo.

Såklart kommer säkert programmet bli supersågat av kritikerna, det är ju nytt och obeprövat i svensk TV. Många verkar mer gilla gamla favoriter i repris, men jag tycker det är kul med lite nytt!

Jag hade sjuuukt kul nere i Argentina och klarade mig från allvarliga skador. Mona hade inte lika tur. I finalen föll från 32 meters höjd så blev hennes fall inte tillräckligt bromsat så hon störtade ner i vattnet och slet sönder sig inne vid livmodern, bäckenet och där. Hennes ben blev svarta efter och hon hamna i rullstol. Men hon var lika glad för det:) Haha!

Mona i sin rullstol när vi var påväg hem till Sverige.. haha så glad..

Och slutligen vill jag säga, STORT GRATTIS Jane Timglas som vann och slapp kastas ut ur tävlingen:)
(Fast ärligt talat så var det lite kul att få åka ut om och om igen haha. )


Det var de.. ska lägga upp massa behind the scenes bilder sen. Vi spelade ju inte bara in nere i Argentina, lite fritid hade vi också. Fick en del riktigt goda vänner på köpet ;) ni vet vilka ni är!

PUSS!

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Nina, mamma till Hugo & tvillingarna Max & Vincent säger:

men gud, stackars henne! Tyckte hon var så go :)

Kommenterat - 2011-03-06 / 22:46:47
URL - http://ninawikizz.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: