Turkiet med släkten

2011-06-06 / 01:05:40
Arlanda 28 Maj...
Sen bar det av till Turkiet - Side med hela släkten på mammas sida (förutom typ 10 pers) i en vecka, kom hem imorse. Mostrar, kusiner och kusinbarn. Vi var typ 40 pers. Flera som fyllde jämnt (inte jämt) som vi firade. Vi är väldigt tighta i släkten och älskar att ses alla på samma gång. Tråkigt att ina alla kunde följa med, men vi som åkte hade sjuuukt kul!! En riktigt skrattfylld vecka. Tränade tillsammans, vattengympa, core, vollyboll, jogga, var ute och dansa och lattja runt. Hade femkamp och annat för oss veckan lång. Vi bodde iaf på Sunwing Resort & Spa Side Beach ett riktigt familjehotell med alla bekvämligheter man kan tänka sig när man reser med många barn. Mycket plask (och ring-dans,hahaha) i poolen;)

All inclusive maten var grymt bra! Olika teman varje dag. Shower och underhållning. Och alla gick vi runt och sjöng "Lo-lo-lo-lo-lo-lo-lo Lollo!! Bö-bö-bö-bö-bö-bö-bö-bö-Bearnie! Vi är bästa vänner och vi bor i miniland...." Fan har verkligen den sången på hjärnan nu. Dansen också. Den låten får sammanfatta resan.
Finns så sjukt mkt mer bilder... men fick nöja mig med att visa er ett axplock från min iphone nu idag. Hade en underbar vecka med min älskade släkt. Längtar till att få se alla andras bilder från tiden i Tur-kiet...

Ja vad ska man säga?? Jag älskar er, gaaaah vad jag längtar tillbaka!!!! Och som en vis kille sa; Härlig känsla att veta att man alltid garanterat har back up av över 40 pers som står bakom en vad som än händer i livet. Och jag kan väl inte annat än hålla med ;) Ni är fantastiska!

Nu är jag tillbaka på Lidingö, men längtar bara upp till Dalarna till familjen. Blev jätte-mammig nu efter att ha bott med henne, Stina och Emilia i en vecka. HAhaha!!

Var och fikade med Anna-panna idag också, innan hon åkte hem till Dalarna. Hon hade haft en sthlms-weekend i nöjets tecken;) finns gott om sånt här. Leo jobbar -som vanligt, så nu sitter jag själv hemma i soffan och hoppas att det ska börja nån bra film på tv i väntan på att Lajo ska komma hem. Är ledig imorgon också, så skönt! Behöver återhämta mig efter den korta flygturen ;) haha.


Ps. nu ska jag bli bättre på att uppdatera bloggen ;) blir så inspirerad av mina Dala-bloggare som är så duktiga att uppdatera nu. Vissa har mångdubblat sin besöks-statistik nu i.o.m våran tävling Dalarnas Bloggare 2011. Och ändå har inte alla visats ute i tidningen än :) Nej, nu sluttjattrat för ikväll. Natti natti alla underbara<3
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Anonym säger:

vi åker tillbaka dit

Kommenterat - 2011-06-06 / 11:00:22
Cissi säger:

Vi var med på Sunwing på Mallorca.. Lollo och bearnie var ju kvällens höjdpunkter ;) och showerna så klart.

Jag kommer lätt att åka med Sunwing även utan barn. :)

Kommenterat - 2011-06-06 / 18:16:29
Sanna säger:

den resan såg verkligen helt underbar ut !

Kommenterat - 2011-06-07 / 10:29:19
URL - http://moonzanna.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: