Meja

2011-06-14 / 22:24:28
Älskar dig Meja tullan!!!

Som kattunge hade du ett "M" i pannan så du fick heta Meja...

Tack för så många många år av kärlek, du har betytt så mycket för oss, vår lilla bäbis. Det gör otroligt sjukt ont att veta att du aldrig mer kommer kurra in dig i min famn, aldrig mer puffa och gosa med huvudet mot mitt ansikte, aldrig mer somna på min kudde...

Kommer kännas så konstigt att traska upp mot skogen med Amos och du inte kommer jamande efter oss.. försvara honom mot de faror du tycker hotar (andra hundar)... eller höra hur mamma står och ropar efter dig på balkongen så det ekar i hela byn...nej ush så jobbigt det här är :'(  Har gråtit nog mycket ikväll, börjar direkt igen när man ser på alla bilder... vet inte vad jag ska skriva, finns för mycket. Du är djupt saknad av oss Meja.


Vila i frid...
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Anders i Hallunda säger:

Jag har själv haft katt så jag förstår dej Anna.Det kändes svårt när min katt dog:(

Kommenterat - 2011-06-15 / 11:09:59
Julia säger:

Jag blir gråtfärdig när jag läser. Jag minns när min älskade katt Maja blev påkörd för alldeles snart precis 3 år sedan. Jag förstod inte hur jag skulle orka gå vidare utan henne för hon var så mycket mer än en katt. Vi älskade varandra. Jag kände verkligen hur mycket hon älskade mig. Hon var trygg med mig. Nu har det liksom gått 3 år... För 3 år sedan undrade jag hur jag skulle orka leva utan henne..Jag om någon förstår precis hur du känner dig. :( Jag vet inte hur nära relation du hade till Meja, men det kommer kännas bättre sedan även om det känns omöjligt nu.Kram på dig!!

Kommenterat - 2011-06-17 / 14:22:10
URL - http://spjulia.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: