Ny design, bloggar och Pia

2011-06-16 / 00:14:20
Sådär? Nöjda? ;) haha.. inte jag men ah!!!! Nu får bloggen se ut såhär tills jag orkar fixa till den lite snyggt någon gång framöver...


Apropå bloggar.. sista röstningsveckan nu för DD-tävlingen jag har hand om. Klicka HÄR och rösta på er favoritblogg i Dalarna;) Har tjuvkikat på ställningen, och det är sjukt mycket röster som ramlat in! Jättespännande. Lite kul att vissa av bloggarna har ökat sin läsarstatestik med nästan 500% efter vi dragit igång tävlingen och publicerat intervjuer med bloggarna i tidningen och webben. Spännande att se vem som vinner! Tävlingen avgörs nu på Söndag.

...och nu när vi ändå är inne i bloggsnack så måste jag tipsa er om en blogg. En tjej som heter Pia Johansen som jag lärde känna hemma i Gesunda faktiskt, när hennes man (Jan Johansen) hade en spelning hos oss. Hon bloggar iaf om ADHD och hur det är att leva med det som vuxen, väldigt intressant läsning! Hon håller även föreläsningar om ADHD, tycker det är så starkt när personer kan berätta öppet och dela erfarenheter för andra. 
Tipsar er om att kika in på hennes blogg---> PiaJohansen.com  
 

Men nu ser jag klockan blivit mycket igen. Dags att sova. Natti natti.
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
ia säger:

Men snygging!! Och den där biltexten ;) mmm! någon som saknar dalarna?

Kommenterat - 2011-06-16 / 11:37:48
URL - http://iamakaria.blogg.se/
Emma och Nathalie säger:

Hej! Vi är två sjung glada tjejer som har startat en blogg ihop och vi skulle vara hjärtligt tacksamma om du kunde titta in på våran blogg singsisters.blogg.se och kanske säga vad du tycker :) Kramar!

Kommenterat - 2011-06-18 / 14:08:12
URL - http://Http://Singsisters.blogg.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: