Nationaldagen

2011-06-07 / 22:44:09
Lite pics från igår. Nationaldagen så var leeeedig. Stekande sol och jättevarmt!

Började morgonen med en svettig joggingtur här ute på Lidingö. Älskar att springa, bästa träningen!!! Å det är ju så vacker natur här, kan nästan tro man är hemma i Dalarna.
Lite senare bar det av in till Kungsträdgården där det var lite uppträdanden och massa massa folk som vimplade med flaggor. Sverige försöker få lika hypat firande som Norge har. Haha. Inte mig emot, kul med lite folkfest.
Och så vart det Chevre chaud toast till lunch ;) mmm! Tack babe!
Efter shopping (bara Leo som shoppa) och trängsel med alla nationaldagsfirare så åkte vi hem till ön. Köpte med oss glass, mango och vindruvor i picknickkorgen och la oss på klipporna och sola och kolla på alla båtar som gled förbi.
Meeeen... så sick!! När vi ligger där och solar så börjar det stänka lite vatten.. och sen.. så slår plötsligt världens våg över hela mig! Klänningen genomblöt och hela håret. Tack båtjävel!! Sjukt att det kunde bli en så stor våg! Ser ut som jag badat med kläderna på. Leo som sitter en bit bort (snustorr) ser så sjukt nöjd ut, skrattar och bara skiner av skadeglädje... gissar jag förtjänade den där...
Kvällen avslutades på Vapiano, så sjukt gott!

Men idag, back to work :) varit ute i solen och myst med mina små sötisar hela dan! När jag kom hem så for jag och Leo ut och sprang en tur. Sen blev det även lite backintervaller. Vill så gärna komma igång och kunna tävla! Åh gu jag känner mig så dålig, jag kommer inte börja min tjejklassiker med cyklingen!! Är inte alls tränad för 100km nötande på en sadel - om 4 dagar. Har inte ens någon okej cykel. Dumma ursäkter men så är det. Så börjar med simningen eller löpningen istället. Uh så kass jag känner mig:P

BTW, någon som sett denna film?
Är sjukt sugen att se den. Tror den är i min smak. Vet då en till som gärna vill se den, synd hon inte är här nu, min paranormala vän, haha.

Nu ska jag pussa lite på snyggingen här brevid... ciaoOo ~
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
ia säger:

"min paranormala vän" hahah! Men jag får snart loooov så borde inte va svårt att hälsa på :) förhoppningsvis på mc!!!

Kommenterat - 2011-06-08 / 17:45:47
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: