Midsommarnatt, vi dansar natten lång....

2011-06-26 / 01:36:48
Det vimmlar av dom på facebook... dom där ruskiigt perfekta midsommarbilderna. Alla äter jordgubbstårta, snapsar och har blommor i håret. Allt är perfekt. Jag har inte tänkt att vara sämre. Nog fan ser  det riktigt idylliskt ut? De var det faktiskt också...
Matilda, Anneli och jag med fina kransar som Anneli och Jens knåpat ihop :)
En helg med frosseri av gudomliga godsaker. Men äre midsommar så är det!
Blommor ala Engelbrecht. Han var även på stv och band kransar igår morse :)
Telefonen full med romantiska midsommarbilder, men vi stannar där :) Efter massor med god mat blev det party hemma hos Leos polare. Sen vidare till någon klubbstuga ute i skogen. Ja, ja rövarmidsommar med flödande vuxendricka och slagsmål vid varje knut... Även jag fick mig ett blåöga, haha nee skojja. Vid midnatt traska vi iaf hem i ösregnet, svensk sommar i sitt esse. Btw. Är det bara jag som inte tokälskar Veronica Maggios cd...? Den spelades på repeat hela kvällen. SÅ drygt!!

Passar därför på att lägga upp en riktig midsommarlåt. (Som jag däremot inte under några omständigheter fick spela igår...) Men de här är känsla de...Förutom fest och mat har vi även hunnit fiska lite. Det om nått är väl avkopplande. Fan bara att jag tycker så sjukt synd om fiskarna, det förstör fiskeidyllen. De växlade mellan ösregn och sol... därför regnutstyrseln :) Inne i sumpmarken råka jag trampa ner foten så djupt att stövlarna fylldes med vatten.. lagom mysigt.
Den här bävern har jobbat på hårt...trädet har nog inte långt kvar tills det ligger på marken.
Kossor är verkligen så nyfikna.. springer från andra sidan hagen för att flockas i en klump om man muuuar lite till dom..
Sen idag har vi grillat. Är proppmätt än. Leo har hängt me sina polare hela kvällen och jag halvsomnar nu framför datorn. Vilken helg! Och imorrn är det söndag. Tack gode gud för långhelger! Nästa helg blir också långhelg, jobbar bara månd-torsd sen bär det av upp till Dalarna för Peace and Love och Big Lake Run. Härligt härligt!! Två klockrena helger på rad.

Nu--->> natti natti!
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: