Hemma i Gesunda

2011-06-19 / 18:55:35
Morgonpromenix med Amos <3

Så vad händer hemma i Gesunda?

Igår var det cruising, men ööööösregna så vi skippade det. Däremot var jag och hälsade på min underbara Bobban.. Robert Smångs heter han eg. È ä jänn rikti kömpis é ;) Han bjöd på äckligt kaffe. Eller han tyckte det var äckligt, själv slurpa jag lätt i mig två koppar. 

Sen så har jag hälsat på farmor både idag och igår. Och varit hemma hos min älskade lillebror. Och hemma och myst med mamma, pappa och Amos. Stina och Emilia har varit här och hälsat på, Emilia fick en "Hello Kitty" armbandsklocka av mig. Hello Kitty är visst poppis i den åldern så hon blev överlycklig.

Imorse var jag och min kära Sara K-b och tränade på Gesundaberget. Igår var jag och pappa upp. Ganska blött och lerigt :)

Det står "Jag är nästa världsstjärna" på T-shirten ...om någon råka undra. Frågan är bara vad jag ska bli världsstjärna i? Lite kul att vi var upp just idag för det är Svenska/Skandinaviska cupen i Downhill 4X/ Down Hill på Gesundaberget denna helg. Så jättemånga duktiga leriga cyklister.

Sen så har jag varit i Sollerön på Lilla Lisa Design och hämtat smycken! Jag säger bara JISSES vad mycket fint dom har! Dessa otroligt vackra smycken är till Dalarnas Bloggare 2011, tävlingen i Dala-Demokraten som jag och Heavy har hand om. Det är pga den tävlingen jag är här nu. För idag avslutas röstningen och i början av veckan ska nu vinnaren koras och vi ska ta omslagsbild och göra reportage.

Jag knäppte några få bilder hos dom. Dålig kvalite på bilderna men IRL är alla smycken bländande vackra. Ett måste för alla med rötter i Dalarna.

För mycket bättre bilder och för att se sortimentet av smycken så klicka in på deras hemsida, finns jättemycket smycken. Lovar att det finns nått för alla smaker:

http://www.lillalisadesign.se/shop/

Jag har också supervackra smycken från Lilla Lisa Design. Ska visa er bild på dom sen när jag inte sitter med hårfärg fulla håret och insnurrad i handduk...

Ska snart ta dodgen och hämta Leo vid tågstation. Han har åkt från Sthlm idag. Kommande dagar är väldigt spännande nu när vinnaren ska koras i min bloggtävling Dalarnas Bloggare. Han/hon kommer få sjukt fina priser iallafall. Lyckliga du som vinner :) Det roligaste är...att jag redan vet vem som vunnit, men det får den personen veta först imorgon :) hihi! Nej nu dags att skölja ur färgen och åka och hämta min karl... eller pojkspoling rättare sagt :) hahaha


/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Jenna~ Det kan aldrig bli för mycket rosa. säger:

Riktigt snygg header bild! :)

Kommenterat - 2011-06-20 / 14:52:49
URL - http://jennaoberdieck.blogg.se/
Sara säger:

Jättekul att ses, det blir av allt för sällan :/ <3

Kommenterat - 2011-06-22 / 22:57:28
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: