Strömavbrott ....

2011-07-22 / 10:20:41
Strax före 23 tiden igår blev det becksvart. Strömavbrott. Hela visby, vet inte hur det såg ut i resten va Gotland. Sen börja det blixtra nå så in i bomben! Och smälla. Men inge regn. Vi hann precis fram till murarna när himlen öppnade sig och det började vräka ner. Dröjde inte länge förrän det bildats små floder som rann ner längs alla gator! Wtf!! haha! Vi tog skydd inne i Österport.
Hamnplan 5 var enda stället som hade öppet. De hade generatorer som leverera el. Så när det slutat regna drog vi dit. Smockfullt med folk, aslång kö! (Då är det tur man känner lite folk i dörren, höhöh) Och de hade såklart passat på att höja inträdet till typ 360 spänn per person. Jävlar va de måste dragit in pengar denna kväll. Inget annat var ju öppet. Fyfan va kul det var! Gryyyyyymt drag! Hamnplan 5 levererade..


Måste även skriva några rader om tragedin här nere. I förrgår drunknade en kille. Ingen jag känner, men mina tankar finns hos honom och hans anhöriga. Jättehemskt, orättvist och tragiskt när såna olyckor inträffar. Så onödigt när unga liv slockanar pga fylla...Min vän var på plats när det hände och dykt i efter honom och var med när dom drog upp honom. Hon mår sjukt dåligt nu. Åkte hem från visby direkt efter olyckan. Tänker på henne. Önskar jag kunnat ge henne en varm kram nu <3
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Mimmmmí säger:

Hej Anna, vi sågs för länge sen.Lustigt att du också var i Visby den här kvällen, sat också på en uteservering när det började tokåska, sen skulle man ta sig hem i det regnet. Gick väl sådär, men spännande var det ;)

Kommenterat - 2011-08-29 / 15:22:34
URL - http://larsdotter.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: