Fårö

2011-07-21 / 20:46:26
Efter frukosten idag så hyrde vi en bil och körde upp till Fårö. Jag ville så gärna passa på att se raukarna nu när vi var på Gotland. Så himla fint här ute! Fina kvarnar, byggnader, kyrkor, stenmurar och för att inte tala om alla får överallt! De ströva typ fritt, eller hade jätteinhägnader. Såg ut att ha det idylliskt bra!
men sån tur att man hade bil. Fanns entusiaster som verkade tro att det skulle vara mysigt att ta bussen till eller cykla runt på Fårö, men det kan jag då direkt säga att gör fan inte det! Avstånden mellan platserna är längre än man tror.. är jätteglad vi hade bil!
Det gick raukt åt helvete när Leo försökte klättra ner igen..hahah...
När vi letade lunchställe råkade vi ramla förbi Kutens Bensin! Ascoolt ställe! En gård full med bara massa gammalt skrot ala 50-60 tal. Skrotbilar, gamla rostiga bensinpumpar och gud vet vad. Här åt vi iaf ev varsinn galette från creperiet. Så sjuuuuuuukt gott!!! Om ni nån gång åker till Fårö så åk till Creperi Tati/ Kutens Bensin så rekomenderar jag att äta här. Godaste galetten jag ätit!
Vi avslutade våran lilla Fårötripp med att besöka Sudersand. Fick känslan av Sunes sommar direkt jag klev ut på sanddynorna. Finkorning sand, rätt varmt i vattnet och sol...
...men rätt trötta efter en heldag ute bland raukar och fårhagar så blev vi inte långvariga på stranden. På vägen hem åkte vi föbi Lunnelundagrottorna. Men tron´t ni på fan...det var stängt. Kändes extremt turistigt att behöva biljett för att besöka grottan, och dessutom inom vissa öppetider. Så inte nå annat att göra åt än att åka vidare hemåt tyvärr :P men men..

...och nu är vi hemma igen :) ska svira om, ut och äta och sedan bli dyng-rauka.
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Lotta säger:

Åh, Sudersand är en av mina favoritstränder, men nu är det en evighet sen jag var på Gotland.. Kanske dags att dra med mig sambon nästa sommar? Usch att man börjar planera nästa sommar nu!! Haha, hoppas ni har en toppensemester!

Kommenterat - 2011-07-22 / 00:13:24
URL - http://blondiielotta.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: