Vasaloppsveckan, here I come!

2011-02-25 / 16:58:27
En folköking i lilla Mora på ca 40 000 pers. Svettiga, taggade och glada människor från världen över. Blåbärssoppa och blåbärssoppa. Klapprande pjäxor, skidor och stavar. Marknadsstånd med valla, yllesockor och rostade mandlar. Stopp i trafiken, köer och inga parkeringsplatser. Alla affärer har fyllt på sina lager till max. Någon gammal farbror som spelar dragspel. Skollov och party party party. Det en riktig "hemvändarvecka" - så även för mig! Har redan hunnit boka in ungefär 48 fikor! Haha.. Jag bara älskar Vasaloppsveckan. Sömniga lilla Mora liksom vaknar till liv och lever upp som aldrig förr.

19.45 går mitt tåg hem till Dalarna! Ska bli så underbart skönt att åka hem! Ser verkligen fram emot denna vecka. 10 dagars ledighet ;) Leo lämnar jag kvar i Stockholm, han kommer upp till nästa helg.

Bilden nedan: Jag vid Vasaloppsstarten i starten i Sälen, 2008. Men säger inte hur det gick, bara att jag måste göra det igen. Fan, haha. MEN inte i år :)Ash nu blev jag ju sugen iallfall, varför har jag inte tränat nå skidor i vinter? Får sikta på nästa år.
Ååååh lillebror ringde nyss <3 aaaah ska bli så kul att hem till familjen och alla polare!! Ni anar inte! Nu måste jag packa! Hejdå :)
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: