Snart...

2011-02-23 / 17:24:10

Emmapemma
är här igen. Leo lagade god middag och efterrätt till oss igår kväll. Mums! Blev sen en helkväll med popcorn framför tv:n. Haha vi såg även oss själva i kundvagnar på TV3.... Reklam inför ett kommande program! Nått galenskap från Argentina som snart har premiär ;) hmmm??

Idag har jag jobbat heela dagen :) kom nyss hem. Sitter och väntar på att Emma och Leo också ska ramla in snart. Bara TVÅ dagar kvar här i Sthlm, sen bär det allt av hem till Dalarna!!! Vasaloppsveckan here we come! Älskade lillebror fyller år och det ska firas ordentligt. Har världens bästa present! (Och det törs jag säga även om han nu skapar stora förväntningar, han kommer då inte bli besviken, hihi) Även vår älskade Amos fyller år så måste köpa ett ben! Gamla gamla mannen. Ska bli så skönt att komma hem till familjen!!! Underbart!

Ska bege mig till kylskåpet nu för lite småätande, magen kurrar. Vi rundar av det här inlägget med en skön låt med inga mindre än Flamingokvintetten. Påminner om ljumna sommarkvällar/nätter hemma i Dalarna...

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: