Håkan Hellström

2011-02-11 / 11:17:35
Konserten igår var jättebra!! Jag och Leo var där med Hampus och Jocke.
Inte sådär jättemycket folk, Cloetta Center är ju sjukt stort. Bara parkett som var fyllt typ. Men det gjorde inget alls för det var bra drag! Vilken skön person Håkan är, haha så roligt för jag tycker han påminner så mycket om Leo! Hur han går, dansar och rör sig, stilen och allt..!!! Jag skrattade jättemycket åt det!! Klart han gillar Håkan.
Höjdpunkten, Lars Winnerbäck kliver också in på scen och gästade med en duett! Mmmm I like :)
Har en så bra video på telefonen, men formatet är på tok för stort för att lägga in på youtube. Men nu funkar inte videoredigeraren på datorn så kan inte å den i storleken jag vill.. försökt komprimera men bara krånglar...baah!
Efter tog vi taxi in till centrum och gick på Platå! Träffade Vasko där inne!! Min jobbpolare sen Sunny Beach tiden! Sjukt kul! Blev en hel del driknar där inne innan vi nöjda och glada tog taxi hem till Borensberg. Donken på vägen hem också, ajajaj hahah ush va man kan proppa i sig mycket i stundens hetta!!


Och nu ligger vi här och myser nerburrade i sängen, eller okej Leo sover än. Utanför fönstret vräker snön ner. Hört att det är total kaos i Stockholmstrafiken, men inte då här ute på landet ;) Ska pussa lite på han här brevid nu så han vaknar. Lunch hos Leo´s farmor och farfar idag!

Ha en jättebra fredag allesammans!! Puss!Ps. Ni Stockholmare som klagar på snökaoset hos er som hindrar trafiken.. checka in hur det ser ut uppe i Dalarna:
Min kompis Ann Chi skickade idag. Hennes mamma som kikar ut genom fönstret, helt insnöad så hon inte ens fick upp dörren. Kommer inte ut från sitt eget hus. Och äääändå inte klagar utan bara ler och skakar på huvudet åt snökaoset ;) Vardagsmat.
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Julia säger:

Det är snökaos i Stockholm när det har kommit ett tunt, knappt synbart lager snö ;)

Kommenterat - 2011-02-11 / 23:06:37
URL - http://spjulia.blogg.se/
www.Dubaiguiden.se säger:

www.Dubaiguiden.se

Kommenterat - 2011-02-12 / 18:55:00
URL - http://www.Dubaiguiden.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: