Nu är slutet nära :(

2011-02-03 / 13:01:35
Jag håller på att dö, trodde det inatt iallafall.

Kvällen började jättebra! Fick gäster ända från skåne. Så jag, Majsan, Emma och Lisa fixade oss fina hemma hos mig inför Finest Award på Café Opera.
Väl inne på Cafét bjöds vi på mat och massa mingel i vanligt ordning. Pussar på kinden och kramar hit och dit (ajajaja illa) Men så mysigt så. Fast åt inte så mycket för mådde lite småilla. Jag och Majsan var typ helt nyktra sånär som på ett glas bubbel, eftersom vi båda skulle upp och jobba kommande dag. Vi rundade av alldeles i början av prisutdelningen och mötte sen upp Leo på stan för att åka tillsammans hem. Hela vägen gnällde jag på att jag mådde illa. Stackars Majsan och Leo...

Väl hemma blev det direkt i säng och jag slockna och började drömma mardröm efter mardröm. Mitt i natten vakna jag, fick rusa in på toan och spydde och spydde. Tänkte först det bara var nått tillfälligt, men så fortsatte det natten lång. Vet inte hur många timmar jag gråtit inne på toan inatt (hatar att spy). Tidigt på morgonen ringde jag och sjukanmälde mig, fick avbrya samtalet lite snabbt och springa och spy igen. Så jävla äckligt! Ligger nu i feber, fryser som satan, muskelvärk och ont i magen och ett illamående som smyger sig på direkt jag reser mig upp.. Varit som i trans hela förmiddagen. Snälla låt det gå över nu! Fast mår ändå bättre nu iallafall än mot inatt.

Har så dåligt samvete för jag är sjuk, eftersom en av ordinarie fröknarna på min avdelning redan är magsjuk. Så känns som vi lämnar den trejdje i sticket. Dessutom såg jag fram emot en jättekul dag på jobbet imorgon, utvecklingsdag med all personal sen trerätters middag och utgång. Och har planerat in jättemycket kul saker i helgen! Fan :(

Mina gäster från Skåne har flytt för sitt liv, likaså Leo som jobbar. Önskade att han vore hemma och Vabba och pyssla om mig idag när jag är sååå nära döden. Men han blir väl sjuk lagom till helgen. Tror inte jag varit magsjuk på det här sättet så man spyr och spyr sen jag var ett barn. Undra hur många man hann smitta ner på Finest Award igår innan jag lämnade stället...??

Nej fan nu blir jag riktigt illamående bara att se datorn. Uuääk..
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Karin säger:

Men stackars dig, jag hoppas verkligen att du piggnar till snart och det var väl faan också att du ska missa VÅR dag/kväll/natt imorgon. Vi hade sett fram emot att få festa loss med dig. Du ska inte ha dåligt samvete, sånt som händer. Dom löser det på jobbet. Är ju hemma själv fast med världens förkylning istället :-( KRYA PÅ DIG VÄNNEN!!! KRAM

Kommenterat - 2011-02-03 / 14:54:55
URL - http://www.karrasvardag.blogspot.com
Filip säger:

:( Hoppas du mår bättre snart! Krya på dig vännen! Kramar

Kommenterat - 2011-02-03 / 20:30:13
URL - http://hjartebarnsfonden.se
ia säger:

stackare.. och mitt i allt skickar du iväg ett sms "saknar dig!!". du är så gullig!

saknar dig med storasyster, puss!

Kommenterat - 2011-02-03 / 23:34:06
KGB säger:

Krya på dig.

Önskar En Dalkulla.

(Som tycker om att läsa din blogg)

Kommenterat - 2011-02-04 / 15:41:06
Julia säger:

det kan inte vara någon bakterie från Argentina? :S

Kommenterat - 2011-02-04 / 18:31:19
URL - http://spjulia.blogg.se/
Frida L säger:

Åh magsjuka är så trist! Du kan ha smittat en hel del där på café opera skulle jag tro- men men det viktiga nu är ju att DU blir frisk så du får ut på nya äventyr. Krya på dig!

Kommenterat - 2011-02-04 / 20:05:33
Patrik säger:

Drick sockerhaltiga icke kolsyrade drycker, så du inte inte blir trött av vätske och energibrist när du har vinterkräksjukan.

Kommenterat - 2011-02-05 / 00:57:31
Linda säger:

Har du fobi för att spy? Det har jag och det är hemskt. :(

Krya på dig!

Kommenterat - 2011-02-06 / 13:42:58
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: