Full rulle!!

2011-02-27 / 14:46:47


Verkligen full rulle sen jag kom hem till älskade Dalarna!

Igår åkte jag in till Mora och träffa min fina vän Anna Segerström! Så sjukt kul att ses! Vi fika och kolla målgången på TjejVasan. Min granne/barndomskompis Anders Sohlin var kransmas, så stilig så!! Sen gick till mäss-tältet och hälsa på Marica i baren och Gaetan, Micke och c/o.

Hahah, när jag skulle ta sista bussen hem till Gesunda igen (eller ja, den enda bussen som gick dit igår) så var Anna snäll och följde mig till busstationen. Där stod vi och pladdra på så pass att vi MISSADE att se att bussen kom dit, och hinna åka igen!!! Haha! Min skjuts hem!! Vafan! Damerna som stod bredvid oss brast ut i skratt när de såg vad som hänt. Och vi stimmade ju på där och skratta i ett! Som tur var ställde storebror Robert upp och skjutsa hem mig! tack snälla :D

Hemma sen så firade vi sen världens bästa lillebror som fyllde 21 år igår! Han fick av oss ett stort terrarium, färdiginrett. Något han önskat sig sen han var liten. Och imorgon kommer en baby-reptil att flytta in där ;) Farmor kom hit och fikade också :)

När mörkret lagt sig skjutsa storasyter Stina in mig till Mora på förfest hos Majsan och venjansgänget. Klackarna i taket!

 Vi drog till tältet, och jag säger bara SHIT va grymt bra det är där i år!!!! Varmt och skönt inne, stort, lite konsertkänsla där vid scen. V.I.P platån var också riktigt bra;) hade sjukt kul!! Så kul att även min babe Linnea kom också!!! Jättelängesen vi sågs! "ALLA" var typ där! Vänner, gamla arbetspolare, eventpolare, släktingar... Hur kul som helst! Världens snällaste Micke skjutsade sen hem mig, Wille Crafoord och Pedda till Gesunda när det stängde. Flyt! Ska lätt till tältet igen.. fast väntar lite nu tills närmare nästa helg. Blev dock inga bilder tagna igår.. inte på min kamera iaf.. men dyker nog upp hos andra. Måste bättra mig!

Idag har vi fikat tårta igen. Stefan fixar och förbereder terrariet, och jag är typ världens segaste. Jag och farmor sitter här vid datorn nu och babblar medan jag laddar upp bilder här...


Meja tullan ;)Men jag har faktist släpat (eller Stefan släpade) mig ut en sväng idag, så har då fått lite frisk luft idag å.

Stina och Emilia har varit här också.

Emilia ritade en jättefin teckning till mig.

Våran prinsessa

Oj klockan är bara tre.. tro vad man ska hitta på idag då? :)

Börjar lukta lite tacos nu så det blir väl mat snart ;) guu vad jag älskar att vara hemma!

Skön söndagslåt:

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Anonym säger:

stefan<3

Kommenterat - 2011-02-27 / 16:52:06
Anita säger:

tårtan såg extra god ut, hur kan det komma sig tro? Grattis Stefan!

Kommenterat - 2011-02-28 / 14:58:53
URL - http://anitan73.blogspot.com/
Putte säger:

Ni ser ut som tvillingar du och bror din

Kommenterat - 2011-02-28 / 21:01:05
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: