Destination Borensberg!

2011-02-09 / 21:08:45
Ursäkta, men fyyyfan va skönt det ska bli att vara i Borensberg några dagar. Helt underbart faktiskt! Bara slappa och mysa hemma hos Leo´s föräldrar. Älskar att vara där. Ska bli så kul att träffa alla igen <3

Och inte nog med det, imorgon kväll ska vi till Cloetta Center i Linköping för konsert med Håkan Hellström. Leo fick två biljetter av mig i julklapp (..och så bjöd han med mig,haha). Själv har jag aldrig varit sådär jääättestort fan av Håkan, kan typ bara låten "Känn ingen sorg för mig Göteborg" :) och den är ju bra! Men ja vad gör man inte för sin älskling som man vet fullkomligt älskar Hellström! Konserter är ju alltid kul;) och efter det här kanske även jag blir Hellström-fan. Man ska alltid ge allt en chans innan man är vrång och säger nej;) inte sant? Hade ett klockrent, långt julklappsrim till biljetterna när han fick dom, men det får ni inte höra, skämmigt.
Såg förresten filmen "Ps.I Love you" igår kväll när Leo kom hem från jobbet. Såg skräckfilm innan, så fick lov att runda av med nått mildare så jag skulle kunna sova. Men säger bara SHIT va jag grina! Vilken film, att jag missat den tidigare!? Haha vet att jag är lite känslig när det gäller filmer men inte sådär. Det brukar ju mest var sorgligt på slutet men jag tyckte det var absolut värst i början av filmen. Klamra mig fast i Leo och tårarna bara spruta.. jag och mina känslosvallar.

Ja ujejujejån... kan bli sådär extremt känslosam av musik också. Sjukt egentligen hur musik kan ha så stark effekt på ens känslor. Olika låtar kopplade till olika känslor och minnen, som då plötsligt kan komma upp till ytan igen. Bara genom att byta musik man lyssnar på kan man gå från djup och deppig till pigg och glad efter bara nån låt.. eller vise versa. Testa själva! Klicka runt mellan helt olika typer av låtar du tycker om och lyssna..och se hur känslor och tankar ändras. Rätt coolt att det kan bli så.

Ne, nu har jag inte tid att skriva mer. Nästa uppdatering blir i Borensberg ...nån dag. Ha de gött tills dess!
Puss och kram!

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Lotta säger:

Välkommen till östergötland :) Åh jag älskar den filmen, jag läste boken innan jag såg den och herregud vad man grinar, otroligt fin film!

Kommenterat - 2011-02-10 / 10:35:19
URL - http://blondiielotta.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: