Omgiven av underbara personer...

2011-08-06 / 09:20:32
Oj inser nu hur sällan jag uppdaterar. Men vafan de e  sommar :) Här kommer lite bilder...

Förra helgen; en liten tjejkväll hemma hos mig sen utgång.
..sen i onsdags så plockade Annelie och Stefan m. barn upp oss med båt nere vid klipporna här på Lidingö. Sen åkte vi ut till Fjäderholmarna och såg på teater och drack rosé :) blev mycket skratt och myspys!!
...och igår eftermiddag kom mamma och pappa hem till mig!! Weiiiiiiiii. Dom ska vara här hela helgen. Gu va jag ska pyssla om dom. Igår gick jag, mamma, pappa och leo på Premiären/75års jubileumet av  Cirkus Scott. Tack mr Petré ;)
Tycker det är jättekul med cirkus och se alla galna akrobater! Vill också lära mig lite konster! :) haha.. men fan, jag tycker det är så hemskt när man har djur på cirkus. De hör inte hemma bland strålkastare, hög musik och hundratals människors applåder och jubel. Trodde att cirkusarna här i sverige slutat med sånt. Att ha djur med alltså. Hur som, annars mycket trevligt, sprang ihop med lite fina vänner där inne också ;)
Efter cirkusen drog vi till Fridays på Östermalm. Leo och pappa tjivades om vem som skulle bära min väska..det är ju faktiskt Pridefestivalen denna helg ;)
Superduper middag och några öl;) Men jag tog bara en^^

Nu gryr en ny dag. Jag är som vanligt uppe med tuppen. (är man van att gå upp 5 varje morgon, kan man inte göra annat på helgerna heller) ..men nu börjar dom andra vakna hör jag, så ska ställa fram en riktig brakfrukost. För idag har vi massa mysiga aktiviteter på schemat. Älskar den här helgen <3
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: