!!!

2011-08-27 / 22:20:44
Ann Chi åkte precis hem. Hon åkte ut till mig några timmar för lite mysprat på balkongen när sista sommarsolen gick ner i horisonten. Jäklar vilken fin dag det varit idag. Sista sista sommarhelgen stod det i tidningarna. Då blir det höst nudå, både mysigt och jävligt trist. Det är mindre än 4 månader kvar till jul.. Som vanligt kommer tiden dit gå riktigt fort. Lite resor inbokade i höst, varav en är ett rätt intressant uppdrag jag ska ut på. Mini-äventyr. Lite ljus i höstmörkret sisådär.

Idag började jag träna. På riktigt (för 148:e gången ungefär). Gick åt helvete med tjejklassikern och lag till Vasastafetten. Får försöka mig på det igen nästa år. Cyklade en mil idag, gymmade på ett kasst gym, solade lite solarium och cyklade förbi Apoteket och fyllde korgen med Blutsaft, Chi san och andra uppiggande mirakelgrejer. Hoppas de kan kicka igång mig.

Leo jobbar som vanligt, dygnet runt, så han får man inte se skymten av denna helg heller. Kul kille! Så nu när Ann Chi åkt hem så ska jag värma mig en kopp choklad och släpa med mig täcket upp i soffan och sätta på en film. Somna ensam i soffan. Finns det något bättre? Inte vara ensam, men somna i soffan:)

Ha en fortsatt bra lördagskväll gott folk!!
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
AcE säger:

Hörru bruden, alltid lika kul att se dig och vad mysigt det var att sitta på din balkong, i solnedgången och bara mysprata. Vi borde ses mer. Jätte kram på dig

Kommenterat - 2011-08-27 / 22:50:16
mamma säger:

boka in en resa till mig oxå, innan du åker ut i världen

Kommenterat - 2011-08-29 / 10:25:26
Staafen säger:

Får säga till leo att han slår av på takten lite då, å inte bara jobba ;) Fast jag vet ju hur de är.. man behöver ju stålar :p jag har ju 2 jobb, ett heltids och ett hobbyjobb. Har en del spelnings datum bokade nu i höst :) Får se om det blir nåt nere i örebor i vinter också ;)Kramar till dig anno! :))

Kommenterat - 2011-08-30 / 22:19:46
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: