Tack tack tack!

2011-04-06 / 17:01:27
Sorry!! Jag har helt glömt bort bloggen -igen. Men jag lever!!!! Har bara haft fullt upp senaste tiden med flytten och massa tjorvans. Så sjukt jobbigt det är att flytta! Men nu är vi äntligen på plats på Lidingö och håller på packar upp och installerar oss i vårt nya lilla hem här ute på ön.

Vad gällande rubriken:
Jo, fan va ni är underbara! Tack tack tack alla vänner och bekanta som gratulerade mig igår! Flera hundra inlägg på facebook och mob! Min älsklings Leo väckte mig med frukost på sängen och två stora paket. En aprikosfärgad morgonrock och ett par ljusrosa Hunter - gummistövlar. Jätteläckra, behövde verkligen ett par till jobbet! Passar perfekt ihop med min rosa Boomerangväst.. haha ser ut som en vandrande karamell! Haha. Tack älskliiiiiing!!! Och på jobbet fick jag tårta av Baran och Albin, hur sött är inte det!? Och hemma på kvällen hade jag och Leo myskväll och mola i oss massa revbensspjäll, mango, chips, godis och annat gott! Och till helgen åker jag hem till Dalarna! Myyyys!!
24 bast! Tror jag kommer trivas utomordentligt bra som 24 åring! Ganska många år man lyckats hålla sig i liv;) inte sant? ..och fler hoppas jag då att det ska bli! Man bör ta tillvara på sin tid man lever här, fyll livet med sånt du tycker om, och kom ihåg -ingenting är omöjligt!

Puss! Och TACK igen alla underbara!

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: