Soliga lördag!

2011-04-16 / 21:04:50
Vilken härlig dag det varit!

Har varit ute på stan med älsklingen nästan hela dan och myst i solen.
Vi lunchade på Fridays på Kungsträdgården. Musik, sol, massa folk och värme.. underbart!
En och annan kall cider..
Smarrig lunch
Lejo pressar.. lite färg fick han då! haha
Sen drog vi en sväng till Snaps på söder. Partyt redan i full gång. Riktig bra drag på uteserveringen ;)
Men vi runda av och for hem till ön redan vid 17. Sen har vi bara myst och sett film och nu har Leo mixat ihop nån glass och daim som vi ska smaska i oss. Så skönt att klockan inte är så mycket än så vi hinner se några filmer till innan sovdags.

Ett filmtips: "127 hours" - superbra film!!! En verklighetsbaserad berättelse om en äventyrskille som fastnar i ett klippblock och ensam får kämpa för sin överlevnad. Jag som vanligt började gråta i slutet... Sjukt bra film! Se den!
Måste säga att jag verkligen börjar tycka om Stockholm. Tänk att de orden kommer från mig. Det tog verkligen ett halvår att landa. Hatade det ibörjan när jag flyttade hit. Vintern här är inte alls rolig. Men nu när våren kommer och solen återvänder efter sin långa frånvaro.. så sprudlar det i kroppen. Tror det kommer bli en härlig sommar här ute på Lidingö...

Nu ska vi äta Leo´s daimglass! Mmmm! Och ni från Dalarna, kom ihåg anmäla era egna och andra bra bloggar till tävlingen! (inlägget nedan) Tänk bara vilken bra reklam för eran blogg att få hamna på Dala-Demokratens omslag...! Och sen få spaweekend och grejer. Ujuj hade då inte jag tackat nej till... Synd jag inte får vara med i tävlingen:( Det är faktiskt enda nackdelen med att arrangera såna här roliga saker... Men anmäl er ni :)

Nu smälter glassen.. tjipp!
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Lotta säger:

Hihi :) Tack så mkt! :D

Kommenterat - 2011-04-17 / 10:38:28
URL - http://lottagustafsson.blogg.se/
Anders i Hallunda säger:

Hej Anna! Kul att du börjar trivas i Stockholm,jag upplevde exakt samma sak som du när jag flyttade hit.Jag började trivas efter ett halvt år av hemlängtan till Mora.Nu har jag familj här och trivs jättebra i Stockholm!

Kommenterat - 2011-04-17 / 12:23:26
Frida L säger:

Stockholm är ju väldigt mycket av en sommar stad så kan tänka mig att när man är van vid moras vinter så är stockholm ingen höjdare :) Men jag tycker om våran huvudstad, den är så oerhört vacker. hoppas jag får möjlighet att bo där någongång.

Kommenterat - 2011-04-17 / 13:11:18
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: