Varma mackor :)

2010-09-09 / 19:48:07
Kom nyss hem från skogen, med jackan propfull med kantareller!!! Var ute och gick lååångt ute i skogen, kände jag behövde lite space, tänka och andas lite skogsluft. Och när jag gick där i min egen lilla värld så trampade jag rakt in i en klunga trattisar. Började se mig omkring och där fanns klungor överallt. Här i Gesunda! Har aldrig sett förut, men har iofs kanske aldrig letat efter det tidigare heller. Hade inget att stoppa dom i så plockade jackan full av de största. Lämnade allt halvsmått så de får växa till sig. Det är ju som värsta meditationen att plocka svamp, man släpper alla tankar på allt annat och bara fokuserar på nuet och svamparna. Love it!! Ja, så nu har jag mitt första egna lilla svampställe. Kul!!!Tog ju även hem en papperskasse med svamp från Borensberg, så nu har vi massor hemma. Ska göra varma mackor ikväll med svampstuvning! Så himla gott! Vi har bjudit upp farmor också :) 

Tidigare idag var jag och mamma i Falun. Jag var på mitt favvoställe Lust och Fägring för en mini-höst-fix. Fick mina bryn noppade och färgade och ögonfransarna färgade och permanentade. Resultatet blev så bra! Jag är nöjd! Köpte även med mig en burk ansiktsgel hem, som man stryker på som en ansiktsmask för djuprengörig. Så har testat de nu också...och ja huden (inte hunden som jag skrev först) känns väldigt len nu efter :) 

Jag längtar så tills imorgon!! Då kommer min själsfrände hit. Min Leo <3 Har saknat honom sååå fast vi pratat i telefon typ 10 ggr om dan. Älskliiing ..imorgon!!! Även jag och han har en rolig sak att se fram emot som händer inom kort :D

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
karin säger:

Får man fråga vad det var för produkt?

Kommenterat - 2010-09-09 / 22:28:33
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: