Leeo! Hjälp! Jag får ingen luft!

2010-09-04 / 09:45:08
Väl i Stockholm tog Jackeline hand om mig ;) hon hade varit på nån modevisning och makeup store innan så hon hade en stor goodibag till mig också. Hhaha sööööt! Vi bytte lite hemlisar också, hon har också en riktigt kul grej på gång ;D Btw måste ni rösta på henne på Spotlifes most wanted denna månad, här kan ni rösta. 

...mötte sen upp Leoooo. Han hade varit på fotboll - Sverige -Ungern.

Min uppgift ikväll var att vara chaufför åt killarna hem till Borensberg. Första gången jag kört bil i Stockholm nu ;) woohoo. Gissa om jag var nervös. Men med så bra vägvisning så gick det galant! Tog nog runt 2 timmar hem, motorväg, med diverse pisspauser, matstopp och få-loss-Hampus-stopp.

Ja nu undrar kanske någon om det sistnämnda. Men mitt på motorvägen hör jag ett litet "Leooooo!!! Fan!! Jag sitter fast! Jag får ingen luft!!!" Leo sitter i framsätet och kollar bak. Hampe Hall sitter fast med huvudet mellan nackstöden. WTF! Han skulle bak i skuffen och hämta en öl och lyckades på nått jävla vänster kila fast huvudet så det satt som i ett skruvstäd där mellan taket och nackstöden.

Ingen av oss trodde på honom och skrattade bara "men vafan skärp dig, dra loss dig bara!" De andra killarna i baksätet gjorde ett halventusiastiskt försök att dra loss honom sen luta de sig åt varsitt håll och somnade om igen. Men Hampe Hall satt fast där.  Det slutade med att vi, när vi insåg att han satt fast på riktigt fick ta första avfart och stanna bilen. Men det tog ju liksom 10 minuter minst innan vi trodde på honom och ens började kolla efter avfartsväg. När vi hade stannat så öppnade Leo bakluckan och fick lov att ta bort nackstödet för att få loss honom.

Hahahha jag höll på dö av garv. Okej man ska inte skratta åt andras olycka men.. ja...


Resten av resan hem gick smärtfritt och nu på morgonen vaknade jag upp i famnen på världens underbaraste! Idag kommer bli en sjukt kul dag, Husbyfjölsmarknaden är här och lockar typ 20 000 pers lr nått. Sen blir det stor middagsbjudning och partyyy (Leo har bjudit hem typ 50 pers). Hohoo! Men nu ska vi ner till marknaden och kika lite först..

Massa bilder kommer sen!

Puss på er (och ang era kommentarer, ni skaaa få veta, snart!) PUSS!
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
E. säger:

Haha fina, hoppas du och jackie hade det bra igår. Love.

Kommenterat - 2010-09-04 / 10:30:49
URL - http://petite.nu
Jackie säger:

hahahahhaha! Schyst bild på Leooooo. Tack för "rösta-på-jackie" :D

Kommenterat - 2010-09-04 / 10:37:39
URL - http://JPEREZ.se
Gaymasen säger:

Ni är lika hemliga båda två. Blir helt tokig jööö! Haha. ;)

Kommenterat - 2010-09-04 / 19:17:06
URL - http://gaymasen.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: