Lisa

2010-09-18 / 17:29:50
Kom nyss hem från en långprommenix med bästaste Lisa som är hemma i byn :D haha. Fick mig ett och annat gott skratt må jag säga! Haha! Gu va tokiga saker jag fick höra av fisen! Ja så hon får följa med på middagen i Sollerön kväll så får vi fortsätta där vi slutade nu när vi skiljdes åt:) Hennes föräldrar ska visst också dit så det passar ju perfekt så kan vi samåka med dom!

Hon pluggar nu typ till hälsocoach och har gett mig massa tankeställare bara på den lilla tid vi var ute och traska. Har försökt få henne att starta blogg igen, vore skoj och få se alla aktiviteter och annat skoj dom har för sig på skolan, och sen få massa göttiga hälso-tips ;) Vi tänkte även att fan va kul det vore att dra ihop en klassträff från nån av klasserna vi haft under vår skoltid. (jag och hon gick oftast i samma klass). Men vore kul att träffa alla igen! Så vi får väl se vad det blir av det :) om nån orkar ta tag i det dvs. Kanske starta en klass-facebook-grupp till och börja med.

Aja, ska hoppa i duschen nu och göra mig redo för kvällen! (tar med kameran också;) så får ni kanske se nån bild sen)

Tjipp!BTW! Robin Simonsson från mumindalen!! Det sista jag sa äääär sant!! Lovar!!! Okej inte det med femenistgrejen, men det andra! 


/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
majsan säger:

ååå ja vill också gå promenad med dig och lisa juuu...hmm ang de där me klassfest tycker jag vi styr upp något i sthlm sen..bara jag du och lisa;)haha

Kommenterat - 2010-09-18 / 18:29:48
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: