Sätt åldringarna i fängelse...

2010-09-29 / 12:46:13

Nu är valet färdigt för denna gång och dags för politikerna att börja jobba med allt de lovat. Det har talats mycket om pensionärerna och brottsligheten inför detta val... Och här kommer LÖSNINGEN på åldrings- och fängelsevården:


- Töm fängelserna och långvårdsavdelningarna.

Låt åldringarna bo i fängelserna.

~ Där får de tillsyn och omvårdnad hela dygnet, raster, utflykter, terapi och betalt jobb. Även intressanta kurser/utbildning om de så önskar.
~ De serveras näringsriktig kost, som kostar tio gånger mer än den mat som barnen får i skolan.
~ Det finns TV på rummet, sexrum, gym och framför allt gratis hyra. Inget dras av på pensionen! LYX!Låt fångarna istället inta långvårdsplatserna.

~ Kl. 16.00 dras persiennerna för natten.
~De får bo 2-4 personer i varje rum, ingen vidare tillsyn, knappt några gemensamhetsutrymmen, indragen efterrätt. (Det kostar för mycket).
~ Vill dom ha kaffe får dom betala detta med egna medel.
~ Vid rymning fördubblas strafftiden.
~ Hyran dras av på deras blivande pension.


På detta vis kommer Sverige inom kort att halvera antalet fångar - för vem vill göra något brottsligt och riskera en såndan behandling? Ett annat alternativ kan ju vara att Sverige lägger mer pengar på vården. För lever man ett långt liv där man arbetat hårt under så många år så är väl ett bra avslut det minsta man förtjänar som tack.


(Skrivet av okänd, oavlönad besparingsutredningskonsult, utan fallskärm)

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Y säger:

haha smart

Kommenterat - 2010-09-29 / 17:25:42
Ms säger:

Det är kloka funderingar.

Faktiskt så har jag o en arbetskamrat tänkt att på ålderns höst infiltrera någon pedofilgrupp. Lura dem till att samlas på samma ställe och mörda allihopa.

För då får vi ju sitta i fängelse som är bra mycket bättre än ålderdomshemmet och som bonus så har vi lyckats förhindra en del förstörda liv som pedofilerna annars skulle förstört med sina övergrepp.

Kommenterat - 2010-09-29 / 19:08:02
Y säger:

"MS" bra tänkt där med gillart

Kommenterat - 2010-09-30 / 18:42:09
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: