Blir du arg om jag är glad?

2010-09-19 / 01:30:08
Aja, ska hoppa i duschen nu och göra mig redo för kvällen! (tar med kameran också;) så får ni kanske se nån bild sen)

Tjipp!
- När får man se bilderna från duschen då??? sa Leo.
Hör ni hur konstigt meningen där uppe låter?? Hahhaah!!!! Leo läste det högt för mig och skratta. Jag hade skrivit det i förra inlägget. Hahaha. Ja.. jag menade inte så iallafall! Jag syfta på att ta med kameran till Solleröparken sen på kvällen. Aja shit same :)) Har lite bilder därifrån (solleröparken alltså) men ingen kortläsare till datorn nu + att lisa har lite bilder på sin kamera. Hade jättetrevligt iallafall, vann en cykeltröja och én keps på lotteriet också :D skitsnygg tischa! Leo har spexat runt i den nu ikväll. Men ni får se pics sen.

Apropå det jag skrev längst upp där, låter ju som att jag ska ta med kameran i duschen fast jag tänkte på nått hela annat när jag skrev. Om man formulerar det fel så kan det uppfattas fel.

Man läser eller ser något, den infon snurrar sen runt i hjärnan och man tolkar det från sitt eget perspektiv. Drar slutsatser. Och hörrni då kan det kan bli jävligt fel. Feltolkat, som exemplet ovan. Har fått en och annan tjurig kommentar, som tex du som skrev att jag hade fått hybris (ok du har kommenterat förr också) men för att ta upp det. Jag antar du syftar på de grejer jag ännu håller hemligt men skriver jag är så sjukt glad för? Men när jag väl berättar vad det är så kommer ni förstå varför jag är glad och det har inget med storhetsvansinne att göra. Och har du tänkt på att i mina ögon kanske det jag skriver om är en jättestor grej för mig. En av mina drömmar. Har man hybris om man uttrycker sin glädje för att en dröm slår in?

Det verkar lite som att om man är glad och uttrycker sin glädje öppet i bloggen så retar det vissa direkt. Vissa blir till och med provocerade över att jag är glad vilket jag tycker är lite konstigt. Alltså det som jag skriver om i bloggen är bara en pyttepytteliten del av mitt liv nertecknat några minuter i ett simpelt blogginlägg om saker jag vill dela med mig av och tycker är roliga. En blogg. Snälla, okej det är kul att blogga men bloggen är inte livet. Börjar det gå så långt att ens egen blogg, och vad andra skriver i sina bloggar blir hela ens liv så borde man nog stanna upp och öppna upp ögonen för livet utanför bloggosfären.

Jag har aldrig förstått mig på det där med att sitta och skriva elaka eller onödiga kommentarer till folk. Varför bry sig så mycket om den människans liv om man stör sig på det? Fokusera på dig själv istället och försök finn lyckan i ditt eget liv. För du finner den nog inte genom andras liv, speciellt inte om du går runt och stör dig på folk. Är du nöjd med dig själv och bygger upp ditt liv som du själv vill ha det så kommer du nog inte lägga ner så mycket negativ energi på vad folk runt dig gör.

Aja nu vart det långt och kanske rätt trassligt skrivet och formulerat igen. Nån kommer ta åt sig, bli sur, nån tycker det var bra skrivet och nån fattar inte alls. Men nu är det iallafall sovdags för mig. Ska pussa på VÄRLDENS BÄSTA pojkvän. Ska drömma om min hemliga grej som snart inte kommer vara hemlig för er längre :) Natti natti
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Sara säger:

Gumman bry dig inte om folk. Dom är bara avundsjuka för du är glad och inte dom. Det är väl bra om man är glad? Vad mycket bättre världen skulle vara om alla var glada. Jag blir iallafall glad om du är glad ;) <3

Kommenterat - 2010-09-19 / 10:50:23
Anonym säger:

Jag orkade inte läsa allt men vill bara poängtera Anna att min kommentar inte var tjurig och absolut inte elakt menad. Jag önskar dig och alla andra all lycka i världen och har inget att vara avundsjuk på. Jag ställde en fråga !?! (måste kolla sen hur jag formulerade mig) där jag undrade om du känner att du blivit "mer" än dina vänner. Jag menar.. du har ju 1000 saker som snurrar runt i ditt liv. Självklart din Leo och även dina gamla kära vänner och massor utav nya och massor av nya roliga aktiviteter. Jag undrade rakt ut om du själv känt av om du på något vis blivit drabbad av hybris eller om du är samma gamla Anna som innan. Okej, hela denna grej är ju faktiskt ganska dum men jag menar absolut inte att hoppa på dig på något vis ! Jag känner dig inte på något vis och utav det jag läser så tycker jag att du verkar vara en jävligt jordnära och bra tjej. Har ju läst om baksidan av kändisskapet

Kommenterat - 2010-09-20 / 19:41:13
saga säger:

mycket bra skrivet! folk bryr sig för mycket om vad andra tycker & tänker om en hela tiden. det är bloggbråk hit & dit. & jag blir bara så trött. en blogg är ju en såpass liten del av sitt "riktiga" liv. folk snackar så jävla mkt skit på internet & det vore mycket bättre att fokusera på sitt eget liv, även om det ibland kan vara svårt... hm, känner att detta blev lite flummigt, men jag håller med dig till 100% i det du skrev! puss & kram!

Kommenterat - 2010-09-20 / 23:02:14
URL - http://sagalagergrens.blogg.se/
ia säger:

Kommenterat - 2010-09-20 / 23:10:13
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: