Alla som brukar vara i Karlstad se hit!

2010-09-13 / 20:06:51
Ni som bor eller brukar vara i Karlstad läs det här, ni andra kan hoppa över det här inlägget.

Rosita tiggde och bad på sina bara knän likt en religös ber till sin Gud om 15 min i rampljuset här på min blogg. Så ja, why not?  

Här är Rosita om ni undrar vem det är. Men gissar de flesta i Karlstad redan har hört/sett henne och hennes vänner, går inte att missa liksom (en av dom vet ni garanterat, gå in och kommentera hos henne att hon ska blogga vidare!!! Ni förstår när ni klickar in där)!

Hur som, Rositas brorsa Mattias Nilsson och hans polare Samin Adjoudani har startat Club Moments, de kör event på klubbar runtom i K-stad.

Såhär beskriver de själva på sin hemsida:
"Club Moments  jobbar med events som är utöver det vanliga. Vårt koncept är att forma klubbar och evenemang till en attraktiv och efterfrågad nattklubbsmiljö  Vi hämtar idéer ifrån de välkända klubbarna och evenemangen runt om i världen. Stort fokus läggs på att utveckla den helheten som krävs för att främja en fantastisk upplevelse skapad utav ljud, ljus och design. Djs som spelar på våra events är bland de bästa Sverige har att erbjuda. Club Moments hälsar dig varmt välkommen till våra events och hoppas du får en underbar upplevelse."

Låter riktigt bra, va? :) Jag ska snart ner till Karlstad en snabbis har jag planerat och då får vi ta och besöka dom på den klubb de håller till då!! Nästa event de kommer ha är på torsdag på blue moon bar, är tyvärr inte i K-stad då men ni som är där borde kika förbi och se vad det är för nått:


www.clubmoments.se

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Lotta säger:

Du driver en av mina favoritbloggar och det har du gjort sen du bloggade om ditt robinson äventyr :) Självklart är du en av min beautiful blogger http://blondiielotta.blogg.se/2010/september/beautiful-blogger.html

Kommenterat - 2010-09-14 / 23:10:22
URL - http://blondiielotta.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: