Handfallen superwoman

2010-10-08 / 12:04:48

5 dagar kvar!!!! Resfeber måste de vara. Kan inte förklara min handfallenhet-att-få-saker-gjorda på bättre sätt. Brukar alltid göra allt i sista minuten, men det funkar inte denna gång. Men är plötsligt helt oförmöen att ta tag i packlistan eller göra något överhuvudtaget. Tänk er då stressen när man har asmycket att göra och nästan inget på packlistan finns hemma. Och jag sen då; istället för att minska stressen med att faktiskt göra nått vettigt inför resan så hittar jag på alla möjliga anledningar till att göra andra grejer som typ se film eller baka sockerkaka.

Plötsligt vill även alla hinna ses innan jag åker "ifall jag blir uppäten av ett lejon eller nått" pffffft större risk att jag snubblar nerför trappan och kolavippen isf!! Haha. Hinner tyvärr inte åka och hälsa på nån söta ni!! Kom hit istället :) Inte heller har jag fyllt på mobilen så jag kan svara på den drös med sms som ramlat in. Och börjar jag få in sms-omgång-nr-2 om varför jag inte svarar på sms. Haha wtf! Har även lyckats boka in en plåtning ikväll som jag egentligen inte har tid med. Eller jo det har jag. Hoppas det blir snygga bilder iaf :)

Men nu inge mer dator, tv, film eller uppdatering här förrän jag kommit en bra bit med packningen och laddat på telefon och svarat alla vänner... Ok?? Ni är mina vittnen till detta uttalande :)

Nu sa jag sätta på mig min superwoman-dräkt och iaf försöka få vettiga saker gjorda!!

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Anders i Hallunda säger:

Ha en riktigt trevlig resa Anna och var försiktig bland alla vilda djur:-) Mvh Anders!

Kommenterat - 2010-10-09 / 00:04:29
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: