de som betyder mest..

2010-10-09 / 02:26:56
Vart ingen superwoman av mig idag :( fan att jag skrev ni skulle vara mina vittnen tidigare. Baah. Har inte packat eller fixat någonting inför Afrika idag heller. Men pappa lovade att hänga med på stan imorgon och handla klart det sista, så får göra mitt afrika-ryck då istället :)

Däremot fick vi finbesök idag. Majsan och hennes Anders kom hit till Gesunda och hälsade på ;) Vi fikade, skratta och skvallra ;) Så mysigt! Och förlovat sig har dom gjort också ;) så söta!  Och efter Afrika så flyttar ju vi ner till Stockholm, då kommer vi inte bo så långt ifrån dem! Kul va???;D Parmiddagar och supermariokvällar redan inplanerade;)

Nu på kvällskvisten blev det plåtning inne i Mora, blev nog riktigt bra bilder tror jag :) Efter det tog jag en svettig joggingtur hemma i byn medan mamma och Leo gjorde iordning tacos!! Mmm!


Sen har det hänt en riktigt kul grej hemma idag :) tillökning kan man väl kalla det;) men får inte säga mer än så än, men alla var sjuuuuukt glada ikväll ;) Speciellt en viss person glittrade det i ögonen hos;)

Först nu på senare år kan jag förstå den verkliga innebörden med "jag är lycklig bara om ni runt mig är lyckliga, det räcker för mig"  mamma och pappa brukade jämt säga de till mig när jag som liten frågade vad de önskade sig i födelsedagspresent. Kanske var jag för liten, för egoistisk eller matriell förut för att kunna fatta att det räckte med att alla runt en var lyckliga och glada för att man själv skulle bli det. Men nu förstår jag verkligen.

Den glädjen och enorma lycka jag såg i mångas ögon ikväll går knappt att beskriva med ord. Gu vad jag älskar er min kära familj! Jag verkligen verkligen gör det. När ni är lyckliga, mår jag så bra, jag älskar era leenden och skratt över allt annat! När ni är ledsna, blöder jag med er, då gör det så ont... Vill inget hellre än att ni ska vara lyckliga och må bra...

 Love <3
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Sara =) säger:

Anna =)

Hur länge ska du vara borta?

är detta något du tjänar pengar på?

och kommer det visas i tv? =)Svara gärna =)

Kramis <3

Kommenterat - 2010-10-09 / 08:44:07
majsan säger:

åå tack själv för att vi typ bjöd in oss själva;)hahakommer bli så kul när ni flyttar hit..lääängtar=)kram

Kommenterat - 2010-10-09 / 20:11:26
URL - http://venjansmajsan.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: