A little picture of you...

2010-10-03 / 00:12:52


Jag och farmor har pysslat och fixat många dagar...  Idag blev vi klara!!! Vi har letat fram massvis med bilder på pappa och farbror Arne från när de var små och på farmor och farfar i unga dar. Allt från svartvita bäbisbilder, skitungetiden, färgbilder från skolavslutningar, tonåren... Så har vi förstorat upp alla bilder till samma storlek (tack Berglunds i Mora!) och så har vi klistrat in allt i ett fina svarta album.

Och nu på kvällskvisten tog jag och farmor bilen till Sollerön och kidnappade Arne och Eva-Britt och förde dem hem till oss. jag, Steff och farmor dela ut presenter :) Pappa fick sin födelsedagspresent och Arne fick en med, inte för han fyller år eller så men för han är så snäll:) Så båda brorsorna fick samma sak.

Kan lova att de blev glada:D  Ögon fyllda av tårar.. :D Så mycket skratt det blev ikväll. Och vilken fart det var på farmor. Jävlar. Haha. Hon och jag har även blivit mycket tightare nu när vi umgåtts så mycket sista tiden.. och haft riktigt roligt dessutom. Min lilla farmor.

Helt seriöst, den bästa vägen till lycka är verkligen att göra saker för andra och försöka få andra att bli glada :D

Nu ska jag åka och hämta Leo som slutat på jobbet, sen ska vi bort och kika in och säga hej bystugan i där Martin och Johnny har stor fest för de fyllt år. Man hör i hela byn hur det spelas där borta :) låter som dom har riktigt kul...

Hoppas ni har en bra lördagskväll! Puss och kram!

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Julia säger:

du har ändrat bloggen det blev snyggt ♥

Kommenterat - 2010-10-04 / 16:42:23
URL - http://www.jia.bloggplatsen.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: