Morning

2010-10-12 / 08:55:56

Snart snart snart.. ska bli så kul!!

Igår blev det Rabiesspruta nummer 2, sen fick jag även malariatabletter. Huh inte visste jag att rabies var så farligt att få. "insjuknande leder så gott som alltid till döden". Finns ju alltid risk när man jobbar så nära djur. Men nu är jag iallafall vaccinerad mot det, okej det här är typ bara bromsmedicin men ändå. Och nej :) nu behöver inte ni hemma hos mig bli så oroliga för rabies:) vet hur orolig ni blir för allt sånt. Kommer inte klappa nått djur som beter sig väldigt konstigt:)
Och tack Läkarhusen Falun/Borlänge för att ni kunde boka in mig på så snabba tider för all vaccination fast jag alltid är så sent ute med allt :) kul att några av er där också läser bloggen!

Shoppade klart det sista igår också, så nu återstår bara packningen. Riktigt pirr i magen må jag säga, mest för flygresan, bytet i London och i Johannesburg. Meeeen har ju rest långresor ensam förut så det borde nog gå bra utan att jag sullar bort mig. Sen lite jobbigt att vara utan Leo, min familj och fina vänner. Första gången jag och Leo är utan varandra så länge. But, I gotta do what I gotta do :)

Förresten, tack Vicktor för du lagat min lilla dator och dessutom fått ur alla mina gamla nummer ur min gamla jättetrasiga telefon. Nummer jag trodde skulle vara borta för alltid^^

Kommer nog ta med lilla datorn där ja kan spara in alla mina bilder som jag kommer knäppa. Känner jag mig rätt så blir det nog en hel del, ääääälskar att memorera mitt liv med bilder :) bilder ni också kommer få ta del av sen. Kanske borde köpa ett till externa minne och spara bilderna även där ifall datorn pajjar eller blir snodd.  

Nej nu ska jag väcka Leo som sussar så sött brevid mig. Sen ska jag kila ner och säga hejdå till farmor..

Ciao0o 

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Anders i Hallunda säger:

Lycka till med allt Anna! Det blir nog jättespännande att få vara i Afrika ett tag.Sköt om dej och ha det så trevligt. Mvh Anders!

Kommenterat - 2010-10-12 / 10:26:03
sara säger:

Anna.

jag kommenterar igen och hoppas på svar denna gången...hur länge ska du vara borta?

är det något vi får se av på teve?

eller är detta bara för din egen nöjes skull?

Kommenterat - 2010-10-12 / 12:09:19
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: