Dress for success

2010-10-10 / 16:13:28

3 dagar kvar och jag är konstant nervös. Har införskaffat mängder med prylar och kläder och även fått rejält med sponsring vilket jag är väldigt tacksam för!! Sen har även min snälle far sponsrat med en del. Tack papput ;) Visst det kommer vara väldigt varmt nere i Namibia. 29 grader på dagen men blott 15 grader på natten så det behövs även lite varmare kläder. Arbetet om dagarna kommer vara tufft och kräva rejäla och slitstarka skor och kläder. Och det har jag nu :)


Fjäll och Natur i Mora blev det ett par beiga Bergans of Norway vildmarksbyxor som är slitstarka torkar väldigt snabbt om de blir fuktiga. De är tre-i-ett ; kan användas som långbyxor, fälla upp som trekvartsbyxor, och sen kan man ta av benen så man får ett par shorts. Sen blev det även en purpurfärgad vindjacka som är så gott som vattentät. (normalt bara 3 regndagar i Oktober och November i Namibia och då minimalt med regn.) 

Hos Fjäll och Natur fick jag även kompass och två par Hikingstrumor i olika tjocklekar :)

Den snygga cowboyhatten kommer från Tammers i Mora! Väldigt bra skydd mot den starka solen. Rätt cool också.  

 
Intersport blev det två par skor. Ett par luftiga fritidsskor av märket Merrell, som även går utmärkt att klampa omkring i vatten med. Och sen ett par riktigt bra Haglöfs Goretex vandringskängor som jag ska använda som arbetsskor i Afrika.  Sen tre par Hiking strumpor.

Sen har jag massa supersnygga linnen, shorts, tröjor som jag ska ha med mig, allt i kaki färger. Vi får se om jag hinner visa nått mer av packningen innan jag drar. Annars får ni väl se bilder från Afrika sen istället när jag använder dessa kläder in action:)


Men nu ska vi upp till Orsa kyrka där min vän Ann-Chi har fixat en spelning för Cadillac band. Så det ska bli jätteskoj!!! Älskar all Elvis-musik :) Kom dit vettja:) man kan köpa biljetter på plats. Mamma har fått biljett dit i present av Ann Chi :) Ah men nu ska jag fixa till mig lite så ska vi ta och bege oss snart :)   

Herrå!! Pöss!

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: