Mina fina tjejer <3

2010-10-01 / 15:50:11
Haha oj glömde visst bort berätta en grej för er igår ^^

Hade en så bra dag igår !!! Mötet gick toppen och det ser väldigt ljust ut, nu iallafall. Hoppas, hoppas att de kan vara lite nytänkande nu och inte enbart hålla hårt fast i traditon och historia. Historia är ju till för att skrivas, men utan nya ideér och händelser så stannar ju historian upp, och det kommer inte finnas något att skriva om i historieböckerna :) right?

Hann umgås massor med både mina underbara tjejor Elin och fröken Lindeberg. Hade nästan glömt bort hur underbart det var att softa med mina fina tjejer en heldag. Har ju tofflat, jobbat och åkt så mycket fram och tillbaka så har inte hunnit med vännerna riktigt. Så vi har mycket att ta igen :) Det blev även ett marathonsamtal på kvällskvisten med min hotta babe Linnea (som fyller 25 år imorgon) hon är så duktig och kommit igång så bra med träningen;) fan jag måste också göra det.

Övertalade förresten Anna igår att starta blogg, och sagt och gjort. Nu har hon en finfin blogg jag designat lite nu idag. Hon är riktigt taggad på att hålla den uppdaterad då hon har så mycket hon vill skriva .. haha.
Så nu måste ni ju gå in och kika hur snygg den blev och välkomna henne in i bloggträsket:) haha!
Anna Lindebergs blogg ------>> lindebergskan.blogg.se

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: