Robinson Marcus

2010-10-06 / 23:17:53

Sitter här och skriver med en vän på msn..

Marcus.

Hahaha och vet ni vad ja fick reda på nyss!!! Han är med i årets omgång av Robinson. Hahah sjuuukt kul! Premiäravsnittet är imorgon så det lär man ju se!! Dock kommer jag missa resten då jag är i Afrika men ska hålla tummarna för dig ändå :D

Så nu sitter vi här och pratar Robinson, svält, viktnedgång, tävlingar och allt som andra inte förstår sig på, om man inte själv varit med.

Faktiskt lite sjuk känsla när nån man känner sen innan blir med i en såpa. Samma sak med andra aktuella program som Kungarna av Tylösand där jag känner Nemo sen flera år tillbaka, och Biggest Looser Sverige där jag känner Peter Blom. Sen har man ju även en drös... ja va ska man kalla det utan att nån nu blir upprörd? Men "kändiskompisar" som man ser på tv, bio, tidningar lite hipp som häpp eller hör på radio. Men det känns inte riktigt likadant eftersom de var ju kända redan innan vi blev polare, och jag hade sett dom i media även innan vi lärt känna varann.

Men det är faktiskt lite roligare att se ett program, eller ja vad som helst på tv om någon man känner är med. Men så känner väl många :) Ah nog om det, ska skriva klart med Marcus här nu sen avrunda för ikväll och krypa ner i Leos underbara trygga famn och somna sött:)

Natti natti gott folk!

Btw.... besök Marcus blogg ----> http://marcuslounge.blogg.se
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
en kille på habbo säger:

hur skaffade du habbo + jag ba undra om jag kan typ få mynt eller rare på habbo jag heter ArbnorShabani

Kommenterat - 2010-11-01 / 14:49:16
URL - http://www.habbo.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: