Robinson 2010

2010-10-05 / 11:32:43
Nu är det snart dags för en ny omgång av Robinson. Robinson 2010. Fan va tiden går fort. Nu är det dags för ett nytt gäng att tävla i vildmarken. Det spelades i in i Filippinerna, precis som för oss.

Dom kommer nog få det tufft, höhö! Men vilket äventyr det är! Men jag har lite lite svårt att föreställa mig att det kommer bli lika tufft som för mitt gäng som bodde i träsket. Där vi bokstavligen sov med skorpioner, ormar, spindlar i ett geggamojjaträsk. Man var alltid alltid skitig, och det gick inte att tvätta sig i vattnet eftersom det var svart av gegg. För det var sån stor skillnad sen när vi fick flytta till en sandsrand efter halva programmet. Att bara kunna tvätta sig i fräscht vatten var ju fantastiskt. Och slippa alla skorpioner och giftiga ormar man såg hela dagarna i träsket. Men det var såklart inte lätt på stranden heller. Den extrema svälten tär på en som fan.

Fast jag kommer nog tyvvärr missa den här nya säsongen av Robinson, eftersom jag är på mitt egna äventyr i Afrika. Men blir kul att träffa deltagarna sen när jag kommer hem och få höra deras historier. Alla som varit med i Robinson har ju nått starkt gemensamt. Man VET hur det var. Svält, paktspel, utmaningar, tävlingarna, vänskapsbanden, sveken, sova under bar himmel, kokosnötter, djuren, vara uppslukad av naturen, leva i nuet, rasa i vikt, tv-sändnigarna, kändisfesterna, intervjuer, omslag på tidningarna, beundrarbrev, hatbrev.. Mer eller mindre upplever man detta. Och det är en kul erfarenhet i livet. Vilken häftig upplevelse.

Bara att komma md i prorammet är en prestation. Av alla tiotusentals sökande, blev just DU utvald. Tänk er den känslan. Och sen få vara med och uppleva hela det här äventyret. Det ger bara mersmak.. så kanske lite därför jag ger mig ut på äventyr igen..

Här är ett litet nytt Robinsontest jag hittade. Hahah hade bara rätt på hälften av frågorna..men men


Gör Robinson-testet HÄR!

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
smyckestokig säger:

säljer jättefina unika namnarmband/budskapsarmband där du kan välja din egna text om du vill. tex ditt namn.barnets, älsklingens mm för endast 79 kr ! Finns även andra smycken till kanon priser välkommen in att fynda. ( ber om ursäkt om du ej vill ha reklam radera bara detta då )http://smyckestokig.blogg.se/

Kommenterat - 2010-10-06 / 12:10:20
URL - http://smyckestokig.blogg.se/
Wysteriia säger:

Känns som jag följde den omgången för jag fick alla rätt..HAHA ;) Får se om jag orkar följa den omgången som börjar nu också..:)

Kommenterat - 2010-10-06 / 13:34:30
URL - http://Wysteriiasblogg.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: