Till Borlänge för vaccin...

2010-10-04 / 08:04:19
Är inte van att gå upp så här tidigt^^ blaaaaaaa. Sitter och försöker vakna till i soffan. Blev lite sent igår (igen) efter en eftermiddag och kväll med farmor och sen film med Steff och gänget.

Inför Robinson vaccinerade jag mig mot Hepatit A, Hepatit B, Polio, Japansk Encepahalitis, Tyfrid, Malaria, och Kolera och sen var de nog nå mer å. Så vissa av dessa vaccin sitter in än, men Malaria, Hepatit B och sen var de nån till jag måste fylla på med nu innan Afrika. Så jag och mamma åker strax till Borlänge. Tänkt hinna med lite kupolen efter också. Har några grejer till packlistan jag måste införskaffa.

Nu är det bara 9 dagar kvar tills jag lyfter från Arlanda!!! Gu va fort tiden går!! Är så glad och samtidigt nervös. Jag kommer uppfylla en av mina största drömmar. Kommer göra det ensam, men ändå inte. Weeeiii :D Har egentligen ingen aning hur det kommer bli, om det kommer uppfylla mina förväntningar, men jag tror och hoppas verkligen det. Kommer bli så spännande!

Men nu har jag vaknat upp tillräckligt för att kunna stoppa i mig frukost. Så ska göra det, sen är det dags att rulla iväg mot Bööörläänge.... /~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Caroline säger:

Jag har nog inte hängt med riktigt sötnos =)

Vad är de du har på gång? låter som nått spännande iaf. Kraam C

Kommenterat - 2010-10-04 / 10:09:22
URL - http://carolinejansson.blogspot.com
Elin säger:

Vad ska du göra i Afrika? Tell us :)

Kommenterat - 2010-10-04 / 16:41:35
Ytterberg.com säger:

vad ska du göra där elefant tämjaren??

Kommenterat - 2010-10-04 / 17:09:20
D säger:

Efter varje inlägg är det flera som ställer frågan om vad det är du ska ut på. Varför kan du inte bara i ett inlägg ta dig tid och ge dina läsare, som ändå läser din blogg och kommenterar, en förklaring vad det är du ska ge dig iväg på? Nu när alltid är klart är det väl ingen idé att hålla på och skriva så man inte fattar.

Kommenterat - 2010-10-04 / 19:11:13
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: