Anna och chokladfabriken

2010-10-08 / 22:58:17
Choklad. Vem älskar inte choklad? Jag är galen i choklad!! När jag var liten gjorde jag jämt sockerkakssmet med massa kakao i så man fick en god chokladsmet att slickepotta i sig. Tänk er bara Kalle och chokladfabriken.. det vore nått de! En sån fabrik skulle man ha på bakgården:) Mmmmmmmm.....


 

Som chokladälskare, kan man då ha mer tur än att en av mina absoluta favoritsajter Coolstuff.se hörde av sig och skänkte mig med en chokladfontän :D Hör ni hur gott det låter??? TACK snälla ni!!

Så jag och Leo testade den! Men först köpte vi hem massa choklad och frukt!!


Sen smälte vi chokladen i mickron och hällde ner den i  fontänen :)) Den kom igång rätt snabbt, och snart flödade ett jämnt lager choklad utmed fontnen!!!

Sen doppade vi fruktbitar i chokladen och mmmmmmmm fy f*n va gott!! Godast var det nog att doppa apelsin.

Ah den här mojängen kommer definitivt ta plats på många kalas framöver. Helt perfekt! Tänk er bara att göra grillspett med marsmallows, jordgubbar och annat gott, eller fruktspett att hålla nder den rinnande chokladen. Mmmmm! Så hade dom på förra årets Nobel-efterfest, fast då hade dom vit choklad. Så de går ju de me :) Blir kanske snyggare med vit choklad i fontänen? Sen massa jordgubbar i en skål brevid. Läckert!

Men tack CoolStuff.se för denna roliga mojäng!!! Den kommer definitivt komma till användning! Besök även Coolstuffs hemsida :D finns massa roliga/konstiga presenter för alla tillfällen :D Vissa saker är helt sjuka!!


/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Wester säger:

Det skulle nog bli riktigt ballt om man har både mörk och vit choklad samtidigt, så att det blir något liknande med tigrars ränder!

Kommenterat - 2010-10-08 / 23:36:03
URL - http://youtube.com/westermusic
Minno säger:

Alltså helt klart göttigt! Har försök ringa dig från Olofs tele men förstår om du sover eller älskar vid den tiden på dygnet..

Ville bara säga att jag drömde galnaste drömmen igår natt och du var huvudpersonen så klart och ditt nya äventyr var själva grejen.. Var typ robinson i afrika fast i örebro!Sedan tänkte påpeka att vi gjorde muffinsmet ju! I eran plastkanna och hällde upp i kuppar och smakska i oss, äckelungar!Sedan ett litet tips! Smält vit choklad, blanda den gärna med lite uppkokt grädde och sen i med några droppar röd karamellfärg! Kan det bli mer gullig än rosa choklad? Jaja nu ska jag se till att få mig ett smatal med dig dig någon dag, fraskappa min!Pussåkram<3

Kommenterat - 2010-10-09 / 15:41:24
what about Jersey Shore säger:

Muums!

Kommenterat - 2010-10-10 / 19:23:02
URL - http://whataboutjerseyshore.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: