Vegas

2010-05-06 / 01:22:09

Guuu vad jag längtar utomlands när jag kollar gamla kort och filmer från förr och hör hur en efter en av ens kompisar drar iväg till nån solig strand. Den här filmen gör ju inte längtan efter sol lindrigare precis. Här är en film från förra året då jag var i vegas:
Haha och sen en inte lika smickrande film. Jag och mina vänner i en taxi i vegas och jag försöker beställa cheesburgare i väldigt onyktert tillstånd. Den känns rätt preskiberad nu så därför vågar jag lägga upp den, får bjuda på den. Hahah. Man ser inte så mycket, men fyllesnacket är ju i klass för sig. Engelskan är inte så vidare hahahah.. och ja inte nykterheten heller för den delen...

ajajaaj..hahahaha

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Linnea säger:

Hahhaha sååå bra Anna... Fan kommer sakna dej nu denna resan!!!

Vem ska ja toka till de me nu??????

Kommer bli själv, eller nee ja kommer dundra själv mendans grabbarna sitter å töntar på kansinonen...hahahha...Pussss min vän!!

Kommenterat - 2010-05-06 / 05:10:52
URL - http://hysteriskalinnea.blogg.se/
Wille säger:

Sv: Heeeej bejb-o-liscious! :)Jorå, jag ska inte klaga. Mycket på "nya" jobbet bara. Själv då?Vi kan väl styra upp en fika snart. Eller haka på när vi drar till Ben&Jerries på lördag - blir ett stort gäng bloggare som ska svulla glass! ;)Pussar

Kommenterat - 2010-05-06 / 07:46:34
URL - http://willesvarld.blogg.se/
Emma säger:

OJ de där va nog de roligaste jag sett på länge :) eller hört!! din rysk-svensk-engelska!! hahahahahohoho :)

Kommenterat - 2010-05-06 / 10:14:04
URL - http://eemmee.blogg.se/
en som undrar säger:

hej anna:) tycker du är en otroligt vacker kvinna på alla sätt & vis men det är en fråga som jag ställt mig och undrat över flera gånger men inte vågat skriva & fråga dig men nu tar jag mig i nackskinnet & gör det.

Har du möjligtvis opererat dina bröst?

Tacksam för svar(:

Kommenterat - 2010-05-07 / 14:52:00
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: