Till er läsare:

2010-05-13 / 19:13:53
Inbjudan till er läsare:Här är en inbjudan från min vän Fredrika. Hon har anordnat en auktion där hon auktionerar ut kändisar:) Pengarna går oavkortat till välgörenhet. Sånt gillar jag:) Så om du vill gå på middag med en personerna nedanför så klicka på hans/hennes namn så kommer du direkt till auktionen på tradera :) 

* Daniel da Silva (Let´s dance)
*Filip Benko (Skådespelare Andra Avenyn)
*Stefan Sauk (Skådespelare, Let´s dance)
*Meral Tasbas (Dokusåpadeltagare)
*Jane Timglas (Mammas pojkar)
*Haddy Jallow (skådespelerska)

Alla pengar från auktionerna skänks oavkortat till Ngamwanza Children Support Centre som är en skola Stefan Sauks varit med och startat i Nairobi (www.ngamwanza.org) samt Mustaschkampen. I Mustaschkampen stödjer vi hunkarna Musse och Andreas i deras kamp mot Aschberg och Fylking om vem som kan samla in mest pengar till prostatacancerforskning i programmet Ystad-Haparanda.
 
Eventet hålls på nattklubben Pure på Birger Jarlsgatan 29. Daniel da Silva är auktionsförrättare. Sex olika generösa restauranger i Stockholm sponsrar med trerättersmiddag för två: Buco Nero, Il Conte, Lisapåtorget, Ms Gerda, Park Village och Pontus!

Tyvärr kan jag inte komma själv eftersom jag har plåtning här uppe i Dalarna både fredag och lördag, men jag tror det kommer bli en grymt kul kväll för alla som far dit!!


Så skynda att osa!! För fri entre (mellan kl.23.00-23.30) till Pure kändisauktion och party natten lång imorgon kväll för dig och dina singelpolare så OSA antal till osa@purestockholm.nu senast ikväll:)


Besök även facebookgruppen för detta evenemang:)

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: