Dalarnas finast lastbil utsedd :)

2010-05-09 / 12:56:22

Igår kom jag och mamma till Borlänge Romme travbana vid kl. 10.00. Mötte upp Roger Zackrisson som var dagens speaker, sen hängde vi runt på mässan hela dagen och kollade in de supersnygga lastbilarna, intervjuade ägarna och testade på lite olika aktiviteter. Fick tex. vara med och bärga en buss som tippat :) de var rätt coolt! På plats fanns närmare 70 utställare. Och i publiken var på över 3000 pers. .. inte illa va :)

Roger och jag.

Här fick jag och Roger testa hur det var att tippa med en lastbil :)

Billy Opel stod för underhållningen. Gu så bra alla hans låtar är, så himla roliga texter!! HAn har btw släppt en ny singel på vinyl ;)

Grannkommun var på besök :)

Polisen hade uppvisning med biljakt och även visade hur det gick till när polishunden jobbade när de skulle stoppa en tjuv som stulit diesel.

På sluteta va dagen var det dags för prisutdelning. Folket hade fått rösta på på den lastbil de tyckte va snyggast.

Vinnaren i veteranklassen ;)

Vinnaren i nybilsklassen

Vinnarlastbilen "kopparbergs limon"

Jag och segrarna

Inomhus var det också mässa och försäljning. Knep och knåp, mössor och prova-på  aktiviteter. Jag testade fylle-glasögon som gav mig seende och balans som en person som var berusad med ca 1,8 promille i kroppen. Fick testa spela golf och gå en liten bana. Det var bra mycket svårare att hålla sig på räll köl än vad det ser ut som på filmen. Man fick verkligen anstränga sig! Här testar jag fylleglasögonen:


Det var verkligen en superrolig dag! Tack Niklas Nouvel (Dalaartist) Roger Zackrisson, Billy Opel och alla arrangörer, sponsorer och utställare för en riktigt underhållande dag!!Efter en heldag bland lastbilar så åkte vi och hämtade Leo som kom med tåget från söder. Så himla mysigt att han kommit hem igen! Vi grillade på kvällen och var sen ute med Plymouthen en sväng :) Vilken toppenlördag det blev! Och idag skiner solen, vi har nyss käkat sen frukost. Ser genom fönstret pappa och stefan är ute och leker med fyrhjulingen och åker moppe runt runt på gården. Så nu ska jag och leo ut och mysa lite vi med. Vi är lite sugna på att åka till Björnparken idag, men vi får se om vi kommer oss för ;) det visar sig! Ha en toppendag allesammans! Puss och Kram!
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Wysteriia säger:

Är min bror som äger lastbilen från grannkommunen ;)

Kommenterat - 2010-05-09 / 13:33:30
URL - http://Wysteriiasblogg.se
Junitjej säger:

Så fin du var i folkdräkt!

Kommenterat - 2010-05-09 / 15:04:21
URL - http://junitjejen.se
Wysteriia säger:

Haha japp det är min bror ;D Han köpte hem den när han var i usa för något år sedan :) Ja du får komma hit o ragga runt lite ;D haha!

Kommenterat - 2010-05-09 / 23:38:55
URL - http://Wysteriiasblogg.se
Ullis säger:

Snygg ny outfit på bloggen - ibland måste man förnya sig! Måste också säga att du är vacker i folkdräkt! Skånekram

Kommenterat - 2010-05-10 / 06:06:02
URL - http://kutte.webblogg.se/
Elin [ n e v n a r i e n ] säger:

sv: Men jaaa det vore jättekul ju! Jag vill fylla mitt fotoschema i sommar så hojta bara till om du vill dra ihop något :)

Kommenterat - 2010-05-10 / 13:59:35
URL - http://nevnarien.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: