Hittade Nemo!

2010-05-26 / 20:38:06

Varmt varmt varmt dag som natt. Vi bara myser runt och njuter av livet. Jag äääälskar havet och den färgsprakande undervattensvärlden!!! Kan inte få nog av det! Såg flera "Hitta-Nemo" -fiskar, clownfiskar idag som bodde i en anemon.

Så himla gulliga!! Ahhaha!!


För övrigt så har jag bränt mig lite trots Leos tjat att använda solkräm och ligga i skuggan;P ajaj. haha! Btw. Leo hatar egyptierna för dom fjäskar för mycket, men jag tycker dom är helt underbara! Så otroligt snälla och hjälpsamma!!

Nu ska vi sova, är helt slut efter en heldag under havsytan ;)
 Längtar redan tills imorgon!

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
AcE säger:

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅå, vad ni har mysigt MEN säg till Leo att inte röka sånt där...:-)....

Kraaaammmmmmmmmmmizar till er

Kommenterat - 2010-05-26 / 22:13:08
minno säger:

hej pullan....

vill ringa dig men går ju inte nu när du är borta:( när du kommer hem är jag i gesundum och då är det dags för midsommar, som olof kommer upp och firar med mig:)

har så mkt att prata om du och jag sockerpulla! ha det toppen där nere nu och hälsa leo från mig..pussar och kramarmirkipriri min fraskappa!

Kommenterat - 2010-05-27 / 12:21:29
Lotta säger:

vi var i Hurghada i mars förra året. Egyptierna var riktigt jobbiga men vi gillade stället trots att vi mest höll oss på hotellområdet och gjorde utflykter.Jag försöker övertyga min svärmor att vi ska åka till Egypten när hon fyller 50 i februari, men hon vill hellre åka till Gran Canaria..

Kommenterat - 2010-05-27 / 15:43:48
URL - http://blondiielotta.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: