Jag får bara inte förlora....

2010-05-22 / 01:52:59


Så sköööna dagar i storstan. Sommarvärmen och all grönska gör en på så bra humör, och det luktar ju så sjukt gott ute nu när allt står i blom!!!

Efter vi putsat putsat och putsat på storbåten hela dagen idag så åkte vi till Täby centrum och shoppade loss. Hittade ett par riktigt läckra rosa shorts, två pike, linne och smycken. Eller det var inte jag som hittade, utan Leo som valde. Ganska kul, för han plockar alltid fram och matchar ihop kläder som jag aldrig trodde jag skulle sätta på mig. Och sen när han ändå lyckats få mig till provrummet mot min vilja med dessa icke-Anna-kläder så kan jag inte annat än erkänna att det ser jävligt bra ut.. han har verkligen känsla för det där..Får nog börja överlåta min klädshopping till honom.. haha.

Visste ni förresten att det faktiskt finns vita sandstränder med palmer även här i stockholm??

...iallafall hemma hos söta lilla L här nedan;) Kanske ska hoppa över Egypten i övermorgon och stanna här istället;)?


För övrigt så åt vi en suuupergod middag ute på Vaxholm idag. Blev bjudna av Leo´s farmor och farfar! Kom på när vi åkte dit att "oj justja här bor ju Jarmo" :) där har man ju varit några gånger! Så slängde iväg ett sms till gubben ;) Han och hans fru Carina följer förresten med till gokarten imorgon som min hejjarklack :) det gör även förhoppningsvis även Leo, Olivier, Maja, Ytterberg, Jackie,  Cornelia och resten av eliten med... :D Ska bli så kul att racea lite, har planerat att utklassa b-kändisbrudarna totalt;) och gör jag inte det så är det något fel på däcken till min bil, eller någon som joxat nått med motorn. Det är min heder, mitt namn, mitt allt som står på spel imorgon. Får bara inte förlora! Kan inte. Ush nu blev jag nervös, det är för mycket tävlingsmänniska i mig... dags för lite uppladdnings-sömn så man är riktigt laddad imorgon. God natt :)
 

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Elin säger:

Lycka till baby, puss!

Kommenterat - 2010-05-22 / 15:00:31
URL - http://ellee.devote.se
Samija säger:

Du förlorade va?

Kommenterat - 2010-05-27 / 13:25:34
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: