Hoppa hulle

2010-05-02 / 20:08:24

Tjooo!! Nu hörrni, är vintersäsongen på Gesundaberget över. Igår var det den stora avslutningen med snowrider hillcross skotertävling. Så häftigt när de kör uppför berget och flyger i alla hoppen. Otroligt duktiga killar och tjejer. Fick äran att vara prisutdelare :) Grattis alla ni som hamna på pallen! På wärdshuset var det otroligt drag hela dagen, och det var ett skitbra band som spela rockabilly :) Så nu har berget slagit igen ett litet tag och öppnar igen till sommaren med massa roliga sommarevent! Älsklings-Leo åkte till Stockholm idag och blir väl borta den här veckan (huhu, saknar dig redan!!!) så jag flyttar hem till mammi och pappi igen ;) är för sällskapssjuk av mig. Så idag har jag och Emilia (min systerdotter) studsat oss trötta på våran nya studsmatta. Shit va drygt det är efter ett tag, sjukt vilken dålig kondis jag måste ha! Hahah!! Det ska det bli ändring på nu när man får lite mer fritid, ska bli världens bästa studsare. Ska se om jag kan fånga pappa på bild/film också, han har ju skrytit så om hur grym studsare han är ;) haha!

Emilia fjollar sig ;)

Mjiiiauu

Trädklättring.

Min polare påminde mig häromdan att längst upp i denna tall var det ett hjärta inristat med "A+A=sant". Hade verkligen glömt bort det!!!! Det var min första kille Andreas som ristat in det när vi var typ 12 år gamla. Klättrade upp till toppen för att se om det fanns kvar. Men såklart hitta jag det inte, eller okej klättrade inte tillräckligt högt kanske. Jisses vad osmidig jag blivit på några år!! Var ju riktigt grym i det där med trädklättring förr!! Får väl kanske börja träna trädklättring då.. det är väldigt kul om jag ska va ärlig. Hade nästan glömt bort hur kul det var. Ut och testa vettja :) Men känns ju lite väl att sitta där uppe i trädet och sen går nån tant och gubbe från byn förbi på vägen "Hej hej Anna" "Jo men hej hej hehe fint väder idag eeeh".

Visst är det jättebra att ut och "leka" med barn. För då har man ju anledning att själv vara väldigt barnslig. Typ hoppa i bollhavet på mc donalds, sitta och bygga slott i sandlådan, rutchekana om och om igen, klättra runt överallt och verkligen leva ut alla barnsligheter man bär inom sig som man känner sig liiiite för stor för att göra sådär med polarna i ens egna ålder. För det hade ju inte sett sådär helt normalt ut om ni var inne på donken för att handla burgare och såg mig där helt ensam i bollhavet och dyka som en delfin....

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
majsan säger:

du skulle väl också följt me till sthlm och vart här hos mig;) saknar dig!

Kommenterat - 2010-05-02 / 21:37:09
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: