Offerstenen

2010-05-16 / 22:28:57

Djupt inne i våran skog finns en magisk plats :)


...nämnligen "Offerstenen" eller "Önskesten" som vi kallade den när vi var små..

här kan man lämna en slant och önska sig något så kanske det slår in :)
kan ni gissa vad jag önskade???

Amos trivs bäst i gyttjepölarna..

men då får man allt bada av sig gegget i rent vatten efteråt..


 ..återigen, kan ni gissa vad jag önskade mig vid önskesten??


Jag och Minny till Mora en sväng i går kväll, vi drog till Wasastugan. Nyktra, som typ alltid numera. Stod utanför ett tag och snackade med lite folk men sen begav vi oss hem till byn igen. Så lustigt, jag kände kanske igen max 10 personer på Wasa. Det är den yngre generationen som växt upp nu i Mora och tagit över vårat gamla partyställe. Plötsligt kände jag mig gammal! Första gången någonsin! Hahah fick åldersnojja!! Hjälp! Vad fort åren går! Ser mig själv som en som nyss tagit studenten, men när man räknar efter så var det ju faktiskt 4 år sedan jag gjorde det. Till och med lillebror har tagit studenten. Känns sjukt! Jag minns hur mina äldre syskon och kusiner brukade säga till mig för flera år sedan att de tyckte det var så konstigt att se mig bli äldre, få gå på krogen, köra bil och allt sånt för det innebar ju att de själva inte längre var i den åldern. Men de tyckte det kändes som de fortfarande var ynka 20. Haha sjukt eg.

Man bör nog verkligen ta tillvara på dagarna och åren man får. Försöka leva i nuet och inte längta och sukta framåt hela hela tiden *host*(som jag brukar), för man vet ju aldrig när ens dagar plötsligt tar slut. Inte heller bör man nog sitta och sakna sig blind på gamla tider, putsa de dammiga pokalerna och älta i gulnande fotoalbum, utan bara försöka njuta av det stadium man befinner sig i livet just NU. Ålder är bara en siffra, right?man är inte äldre än kroppen känner sig:) Le tillbaka på det som var och njut av det som är just nu och se fram emot allt som komma skall :)

Lycka är att kunna njuta av nuet..

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Anna säger:

Att L friar till dig när ni är i Egypten!

Kommenterat - 2010-05-17 / 17:09:32
Sofia säger:

Hej, jag läser din blogg asså ofta som ja kan, men har en fråga, du är la inte förlovad?? och har du tappat kontakten med ditt gamlarobinsson-gäng? (: Bara undrar.

Kommenterat - 2010-05-17 / 21:07:56
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: